10 semne ca el nu te va lua niciodata de nevasta!

Il iubesti de nu mai poti, dar vezi pe zi ce trece ca nu are niciun gand sa se aseze la casa lui, sa intemeieze o familie cu tine? E posibil ca iubitul tau sa se vrea cu acest statut pana la adanci batraneti. Iata zece indicii tulburatoare adunate de specialistii cosmopolitan.com, care-ti spun ca el nu te va cere niciodata in casatorie.

1. Fostele lui sunt "nebune"

Fii foarte atenta la barbatii care au mereu ceva de comentat, in sens negativ, de fostele prietene, deoarece acesta este un semnal ca el este un singuratic ori el poate fi putin deplasat emotional.

2. Organizeaza prea multe intalniri romantice la el acasa

Cateva cine la lumina lumanarilor sunt OK, dar daca observi ca nu prea te scoate din casa, nu o lua ca pe o fobie vizavi de societate. Gandeste-te serios la o a treia roata la caruta, daca afiseaza deseori un aer misterios. Scoate-l intr-un local din centrul orasului si observa-i atitudinea.

3. Una calda, alta rece la telefon

Seara iti da 10 mesaje sau sta cu tine de vorba zeci de minute, dar ziua, cand fiecare sunteti la munca, abia daca iti da vreun semn de viata. Nu te baza pe faptul ca ritmul de lucru e extrem de agitat. Oricine are cinci minute pentru a da un telefon.

4. Iti da remuscari

E normal sa ceara mai mult decat i se ofera, dar nu e OK sa-ti faca procese de constiinta atunci cand el vrea sex si tu nu. "Egoistii sexuali" sunt aceia care vor face tot ce le sta in putinta pentru a te convinge sa te culci cu ei, iar in 80% din cazuri, acestia vad casatoria ca fiind o povara.

5. Facebook-ul nu spune nimic despre el

Daca si-a dat "untag" la pozele in care apareti amandoi sau s-a ofuscat atunci cand ai pus imagini in care va dragaliti, ai putea sa te intrebi de ce se ascunde, nu ce are de ascuns. Asta e clar: nu vrea sa se stie de existenta ta. Deci de ce sa mai speri la inel?

6. Prietenii lui se comporta ciudat

Abia daca te baga in seama sau o fac la modul rusinos atunci cand te vad. Asta pentru ca nu vor sa te cunoasca, sa va imprieteniti, pentru ca tu ai putea sa-i intrebi ce face iubitul tau in timpul liber. Si li se pare dificil sa stea sa inventeze minciuni.

7. Vorbe dulci si doar atat

Te trezeste cu zambete si declaratii siropoase? Seara iti spune cat de frumoasa si desteapta esti? Dar nu te saruta niciodata, nu te tine in brate si daca se poate iti cheama si un taxi pentru a te cara mai repede acasa? Mai are sens sa spunem ca nu sunteti suflete-pereche, asa cum iti declara el?

8. Mama lui nu te place

Barbatii care ies din cuvantul mamei sunt rari, asa ca daca nu simti ca poti sa duci un razboi lung si dureros, renunta de pe acum la el.

9. De ziua ta ti-a cumparat flori

Doar flori. Da, gestul conteaza, dar parca nu a pus prea mult efort in asta, nu?

10. Nu ai dreptul sa ai pareri despre prietenii lui

Totul pana la prieteni? OK. Probabil planul lui pe urmatorii cinci ani este sa faca o sala de jocuri unde sa-si petreaca timpul doar cu ei. Mai bine iesi din ecuatie.