Acasă » Regional » Culisele cazului „Traistariu-gay”

Culisele cazului „Traistariu-gay”

De: Cancan 29/11/2008 | 00:00
Culisele cazului Traistariu-gay

Mihai Traistariu Tarky CANCAN a luat decizia de a-l da in judecata pe Mihai Traistariu pentru acuzatiile grave totalmente nefondate! De miercuri, scandalul „Traistariu-gay” a fost intors pe toate fetele de catre televiziuni. Pana acum, CANCAN a relatat obiectiv, fara nicio implicare, marturiile bisexualului Tarky (pe numele lui adevarat Cristi Spiridon) legate de o relatie cu celebrul cantaret Mihai Traistariu. Dupa ce a sustinut ca s-ar fi sarutat in mai multe randuri cu Mihai, Tarky si-a intors insa declaratiile, spunand, mai nou, ca totul ar fi fost o inscenare a cotidianului CANCAN. Lucru demontat, insa, de dovezile pe care vi le vom prezenta azi! Astfel, am decis sa publicam detaliile relevante ale acestui caz. Nu vom divulga doar anumite aspecte care tin de confidentialitatea surselor noastre, intrucat ne-am angajat in fata acestora sa pastram secretul; ceea ce am facut si vom face si de acum incolo in toate situatiile (nu numai in acest caz), indiferent de presiunile existente. Asadar, vom relata cronologic ce se ascunde in culisele scandalului.

Tarky a facut primul pas!

Sambata seara, pe 15 noiembrie, in jurul orei 20.00, o persoana de sex masculin a luat legatura telefonic cu redactia noastra. A sunat pe numarul 0741.226.226, pus la dispozitie cititorilor, si a vorbit cu o colega care raspunde permanent la acest telefon. S-a recomandat drept „Tarky” si a cerut sa discute cu redactorul Adrian Nicolae, nevrand sa spuna care este motivul. Intrucat nu a fost sunat imediat, a revenit precipitat dupa aproximativ 30 de minute. I-a vorbit colegei noastre pe un ton agresiv, mustrand-o ca nu a fost contactat. De aceasta data a zis ca se numeste Catalin Bocancea si a insistat sa fie sunat. In paralel, colega noastra l-a instiintat pe redactorul-sef Adrian Artene, care a hotarat sa-l contacteze pe Tarky. Ceea ce s-a si intamplat luni dimineata, pe 17 noiembrie, in jurul orei 10.30. Asa-zisul Catalin Bocancea i-a spus redactorului-sef Adrian Artene, ca are o inregistrare a unei convorbiri dintre Tarky si Mihai Traistariu, din care reiese ca cei doi sunt homosexuali. Barbatul care se recomandase „Catalin” a cerut in schimbul inregistrarii 500 de euro, fara sa accepte vreo negociere. I s-a raspuns (asa cum este practica redactiei) ca, inainte de toate, trebuie sa vina la sediul ziarului pentru a ne permite sa ascultam materialul audio. „Catalin” i-a explicat, insa, redactorului-sef ca nu poate, intrucat nu se afla in Bucuresti, dar ca are incredere in el si ca ii trimite inregistrarea pe adresa de e-mail [email protected]. N-a facut-o insa. A revenit la telefon, prin centrala ziarului, spunand ca adresa ar fi inactiva (n.n. – desi functioneaza de aproape un an) si i-a cerut redactorului-sef sa intre pe o alta adresa de e-mail pe care i-a indicat-o impreuna cu parola. Acesta din urma a facut acest lucru si, cu acceptul barbatului, a descarcat in calculatorul personal inregistrarea. Imediat dupa ce a intrat in posesia fisierului, redactorul-sef Adrian Artene a luat legatura cu unul dintre redactorii-sefi adjuncti, pentru a discuta pe marginea autenticitatii convorbirii dintre Tarky si Traistariu. Dupa o discutie preliminara, cei doi au stabilit ca pentru verificarea informatiei parvenite se impune o documentare amanuntita. Asa s-a decis sa fie contactat „Catalin Bocancea” de catre redactorul-sef adjunct. Marti, 18 noiembrie, acesta din urma a sunat „sursa”, care, dupa primele discutii, a recunoscut ca este, de fapt, Tarky si ca il intereseaza doua lucruri: sa obtina 500 de euro in schimbul fisierului si sa fie prezentat pe prima pagina a ziarului, motivand: „Vreau sa devin si eu vedeta!”

Pasul doi

Chiar in acea discutie, Tarky i-a spus redactorului-sef adjunct ca nu mai declara nimic in plus pana nu primeste banii promisi pe un card bancar BCR pe numele unui prieten, adevaratul Catalin Bocancea. A doua zi, miercuri, 19 noiembrie, s-a facut transferul banilor, mai exact 1.920 de lei, dinspre CANCAN spre cardul indicat de Tarky (fapt demonstrat de ordinul de incasare nr. 2008111900096027/19.11.2008)! La nici o jumatate de ora, redactorul-sef adjunct a fost contactat din nou de Tarky, care a acceptat invitatia de a veni la Bucuresti pentru un interviu, sa faca dovada ca el este cel din fisierul audio trimis si ca are o relatie cu Mihai Traistariu. A cerut inca o suma de bani motivand ca are nevoie pentru a se deplasa de la Onesti la Bucuresti si, totodata, a mentionat ca de cei 500 de euro virati deja catre acel card nu a putut beneficia, deoarece prietenul sau are un credit neplatit la Altex si banii au fost redirectionati automat. Astfel, lui Tarky i s-au mai trimis 200 de lei (prin Western Union, prin mandatul online nr. 615-913-2732). De aceasta data, insa, a solicitat ca banii sa-i fie trimisi pe numele lui real, Grigore Cristian Spiridon. In ziua urmatoare, joi, 20 noiembrie, redactorul-sef adjunct a fost sunat in jurul orei 10.00 dimineata de Tarky, care l-a rugat sa il ia din Piata Romana, sub pretextul ca nu cunoaste Bucurestiul. Imediat dupa intalnirea care a decurs normal, acestia au venit impreuna la redactia ziarului pentru o discutie fireasca, in detaliu, pe marginea subiectului.

Pasul trei

La sediul CANCAN, redactorul-sef adjunct si Tarky au vorbit in prezenta altui redactor. Tanarul din Onesti a povestit cu lux de amanunte mai multe situatii care aratau clar – dupa spusele lui – „o relatie sigura cu Mihai Traistariu” . In timp ce dadea date complexe despre aceasta relatie, Tarky insista sa publicam, motivand ca va sustine declaratiile pentru ca lucrurile sunt 100% reale si ca, astfel, in sfarsit, va deveni foarte cunoscut. I s-a explicat de catre redactorul-sef adjunct ca nu sunt suficiente elemente, moment in care Tarky a spus ca poate dovedi cele afirmate printr-o intalnire fata in fata cu Traistariu si ca va intari marturiile cu momentul unui sarut tandru pe care cantaretul nu-l va refuza. Ne-a mai spus ca nu-l poate contacta telefonic in vederea unei intalniri pe Traistariu, deoarece are impresia ca acesta si-a dat seama ca fusese inregistrat in fisierul audio trimis noua contra-cost. Ne-a propus sa urmarim intalnirea ce avea sa aiba loc in ziua urmatoare, vineri, 21 noiembrie, stiind el ca Traistariu va fi in Bucuresti, in jurul orei 14.00, pentru filmarea unei emisiuni. Logic, ni s-a parut o oportunitate prin care Tarky ar fi putut sa-si confirme marturiile legate de relatia cu Mihai. Asa ca redactorul-sef adjunct a stabilit intalnirea pentru vineri, in jurul orei 13.00. La momentul intalnirii, Tarky i-a directionat pe jurnalistii si paparazzii CANCAN catre zona 1 Mai, la sediul unde avea loc filmarea programata cu Traistariu. Numai ca acesta a venit insotit de o femeie, iar Tarky ne-a spus ca nu intervine in acea clipa, fiindca Mihai ar fi putea fi reticent. Dupa filmare, in jurul orei 14.30, Traistariu a pornit la volanul masinii sale Porsche, insotit de aceeasi tanara, catre o cafenea nu departe de zona cu pricina. Aici, a coborat si a intrat alaturi de respectiva fata. Tarky ne-a spus ca va intra si el si sa fim pregatiti afara, pentru ca va iesi insotit de Mihai si se vor saruta tandru fara ascunzisuri chiar in strada. Dupa alte aproximativ 25 de minute, Tarky a iesit intr-adevar impreuna cu Traistariu pe scarile cafenelei. Au avut o discutie amicala de circa trei minute, dupa care Tarky si Mihai s-au imbratisat, s-au pupat pe obraji si a existat, ulterior, si un fulgerator sarut pe buze initiat de tanarul din Onesti. In acel moment, paparazzii au observat un gest de retragere a lui Mihai, care, in paralel, a zambit si s-a sters la gura. La despartire, Traistariu s-a intors in cafenea, iar Tarky l-a asteptat, plimbandu-se si mimand o convorbire telefonica prin fata localului. La alte doua minute, cantaretul a iesit cu tanara care-l insotise si, in dreptul masinii lui, a fost abordat din nou de Tarky, care a incercat inca o apropiere intima. De aceasta data, a fost evitat elegant de Mihai, acesta urcand grabit in masina.

Pasul patru

Dupa plecarea lui Traistariu, Tarky s-a intors la una dintre masinile redactiei si a intrebat exaltat daca fotografii au surprins momentul sarutului. Redactorul-sef adjunct i-a comunicat ca nu au fost realizate poze, deoarece scena desfasurata in fata cafenelei nu era conturata, iar ei au discutat mai mult prieteneste si sarutul a fost neconcludent. Tarky a avut o reactie nervoasa si a pus mana pe telefon sunandu-l pe Mihai, fara sa ne anunte! In convorbire incerca sa-l determine pe acesta sa se intalneasca din nou, oriunde ii este usor lui Traistariu, sub pretextul de a-i inmana acestuia un card bancar destinat surorii sale din Constanta (n.n. – unde locuieste si cantaretul) si rugandu-l sa i-l duca personal. Discutia a incetat brusc, Mihai refuzand sa se mai vada cu el. Au urmat discutii in care Tarky insista sa publicam cele povestite anterior, inclusiv situatia din fata cafenelei. Redactorul-sef adjunct i-a spus ca nu poate publica asemenea marturii decat in cazul in care este de acord sa i se ia o declaratie inregistrata video in incinta redactiei noastre. Acesta a primit si acceptat propunerea foarte recunoscator si a promis sa dea mult mai multe detalii decat in discutiile preliminare. In aceasta situatie, vineri seara, Tarky a fost intervievat personal de catre redactorul-sef, Adrian Artene, dand informatii detaliate prin care arata ca a avut o relatie homosexuala cu Traistariu. Dupa interviu, Tarky ne-a spus ca va pleca spre Onesti si ne-a rugat sa-l anuntam cu o zi inainte de aparitia povestirilor lui. Intre timp, pana ca ziarul sa publice (miercuri, 26 noiembrie) cele marturisite de Tarky, acesta l-a sunat insistent pe redactorul-sef adjunct si i-a trimis o groaza de sms-uri prin care ii cerea diferite avantaje. Acestora nu li s-a dat insa curs. Tot ceea ce sustine acum Tarky despre asa-zise conspiratii, amenintari cu moartea sau alte actiuni de intimidare sunt doar pure inventii, preluate si de Mihai Traistariu, drept pentru care CANCAN a luat decizia sa-i actioneze pe ambii in judecata!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...