lora

Ultima perioada din viata Lorei nu a fost deloc una usoara. Artista a trecut printr-un divort, care se pare ca a lasat urme adanci in sufletul ei. Aceasta a facut public un mesaj care i-a socat fanii.

Daca pana acum si-a obisnuit fanii cu o atitudine dulce si calda, de data aceasta Lora a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata. Cantareata pare foarte suparata pe toti si toate, iar mesajul ei i-a socat pe prietenii sai virtuali.

Lora nu e tocmai in apele ei
Lora nu e tocmai in apele ei

"N-am suportat niciodata oamenii care se victimizeaza ca sa obtina simpatie si automat, complimente false, afectiune..etc, care te manipuleaza prin fata de 'om bun', expresii ale fetei care spun 'acum clachez, dar trebuie sa fiu puternic chiar daca sunt pierdut' si cuvinte bine alese, folosite mereu in public, pentru ca ceilalti sa vada, sa auda. M-am intrebat mereu, de ce fac unii asta? Ce obtii cu asta? Priviri pline de compasiune, compatimire, mai multe batai pe umar insotite de aceleasi 'las' ma c-o sa fie bine, spuse pe fata si saracu'/a in gand? Si de ce te-ai multumi cu asta?

CITESTE SI

ULTIMA ORA! Lora si Dan Badea au divortat! Au venit impreuna la notar si si-au spus "ADIO" la exact doi ani de la nunta

Nu o poate uita! Dan Badea, declaratie de dragoste dupa divort! Lora a ramas fara cuvinte!

 

Cu cat le auzi mai des, cu atat iti iese la calcul ca esti mai iubit, mai important, mai bun in comparatie cu celalalt caruia nu-i ramane decat rolul 'calaului'? Ca n-ai cum altfel. Cand se ocupa functia de victima, ai pus-o. 'Si totusi ce fac sa lupt pentru mine cu o victima fara sa fiu calau? Din experienta mea, singurele tale arme sunt zambetul si privirea sincera si in caz de presiune, poate ca ar trebui sa fii pregatit cu povestea si martorii ei", a scris vedeta pe contul ei de Facebook.

Cantareata a divortat de curand de sotul ei
Cantareata a divortat de curand de sotul ei

A divortat, dar au ramas prieteni

In cei doi ani in care au fost casatoriti, Lora si Dan Badea au fost si cei mai buni prieteni. Cei doi s-au sustinut reciproc in toate proiectele, dar si in momentele foarte grele pe care le-au traversat. Atunci cand artista s-a confruntat cu probleme de sanatate, Dan a fost in permanenta langa ea.

A.D.

Citeste despre:lora, lora mesaj facebook, lora facebook, lora mesaj halucinant, lora mesaj socant


Share On Facebook