angelica constantin

Angelica Constantin, mama naturala Mariucai - fiica adoptiva a Luminitei Anghel, isi duce zilele cu greu zilele, îşi caută de muncă, însă niciunde nu găseşte. Femeia vinde flori sau cerşeşte la metrou.

Angelica Constantin a dus o lupta cu Luminita Anghel pentru custodia micutei Mariuca. In cele din urma, fetita a ramas intr-un centru de copii, iar cantareata a plecat de putin in America, unde s-a stabilit peste hotare. Mama naturala a fetei spera sa o recupereze, insa situatia financiara nu-i permite sa o creasca acasa la ea. Angelica mai are un copil, un baietel de sase ani si cinci lui, iar Mariuca are 8 ani si noua luni. Pentru ca nu se descurca cu banii, femeia cerseste la metrou sau pe strada, iar alaturi de ea e si cel mic, baietelul Jean, pentru ca nu are cu cine sa-l lase in grija. In acest timp, sotul ei se ocupa de parcari si incearca sa scoata un ban la negru. Atat Angelica, cat si partenerul ei de viata se plang ca nu au unde sa munceasca, dar si ca isi cauta serviciu, insa nimeni nu-i angajeaza. "Facem si noi ce putem, traim cum putem. Nu dam in cap. Incercam sa supravietuim. E greu, dar sper sa ne revenim intr-o buna zi. Avem si baietelul, vrem sa o recuperam si pe Mariuca.", a declarat Angelica, pentru CANCAN.ro.

Angelica Constantin nu are o situatie financiara buna
Angelica Constantin nu are o situatie financiara buna

Citeste si:

Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."

Dovezi uluitoare! Angelica Constantin isi scoate fiica la vanzare! Cum face bani din drama propriului copil

Clipe de cosmar in orfelinat! Ce a patit fetita adoptata de Luminita Anghel

A avut grija de ea mai bine de cinci ani, iar de doi ani nu mai poate nici macar s-o vada. Razboiul dintre Luminita Anghel si Angelica Constantin, mama naturala a fetitei pe care cantareata a incercat s-o infieze, a ajuns in instanta. In acest timp, copilul s-a intors din casa Luminitei Anghel, in centrul de plasament. Asta s-a intamplat de aproape doi ani. In urma cu doi ani, Luminita Anghel avea o viata linistita alaturi de sot si cei trei copii, dintre care doi infiati. Insa, viata acesteia s-a schimbat radical dupa ce in peisaj a aparut Angelica Constantin, mama naturala a Mariucai, fetita pe care artista o avea in plasament de multi ani.

Luminita Anghel a fost nevoita sa o duca pe Mariuca inapoi la orgelinat
Luminita Anghel a fost nevoita sa o duca pe Mariuca inapoi la orgelinat

Eva Stan

Citeste despre: angelica constantin, mariuca, luminita anghel, angelica constantin fata, mariuca centru, cancan


Share On Facebook