Cristi Borcea

Infidelitatile lui Cristi Borcea nu mai reprezinta un secret pentru nimeni. CANCAN.ro a aflat cum reusea fostul presedinte de la Dinamo sa o convinga pe prima lui sotie, Mihaela, sa treaca mereu cu vedera escapadele lui.

A trecut mai bine de o luna de cand Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata si ca in luna iunie a acestui an va aduce pe lume un baietel. De asemenea, manechinul de talie internationala a dat de inteles in mod clar ca tatal copilului ei este Cristi Borcea, fara sa ii pomeneasca numele, insa. Asa cum era de asteptat, un scandal monstrous a izbucnit, iar prima care a sarit la atac a fost chiar Alina, sotia oficiala a afaceristului.

Cristi Borcea este căsătorit cu Alina
Cristi Borcea este căsătorit cu Alina
Dezvaluirea Valentinei a scos la iveala toate infidelitatile lui Cristi Borcea. Blondina nu este singura femeie cu care care acesta si-a inselat sotia si multe alte femei au trecut prin patul acestuia. Mai mult, Borcea si-a facut o amanta si in inchisoare, cuplandu-se cu o infirmiera de la spitalul penitenciarului.


Mihaela, prima sotie a afaceristului, s-a luptat sa il cuminteasca pe Borcea
Mihaela, prima sotie a afaceristului, s-a luptat sa il cuminteasca pe Borcea

L-a costat scump escapadele amoroase!


De altfel, si de prima sotie, Mihaela, el a divortat pentru a se casatori cu actuala nevasta, care i-a fost amanta timp de 11 ani. CANCAN.ro a aflat detalii uluitoare despre incurcaturile amoroase ale fostului boss de la Dinamo: ”Mihaela a stiut de fiecare femeie, de fiecare escapada a sotului. Mult timp a suferit si a facut tot posibilul pentru a-l tine aproape. Nu s-a gandit sa divorteze. Cand a vazut ca nu are nicio sansa sa il cuminteasca, a inceput sa isi cumpere cate ceva pentru fiecare escapade a sotului. Totul din banii lui. Un aparat performant pentru salonul de infrumusetare, un hotel, totul pentru afaceri, niciodata pentru ea. A inceput sa mearga singura in vacanta, sa isi faca viata independent de Cristi Borcea”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre: cristi borcea, cristi borcea sotie, cristi mihaela borcea, cristi borcea amante


Share On Facebook