stefan banica

Stefan Banica este unul dintre artistii care nu accepta sa vorbeasca prea mult despre viata personala. Cu toate astea, artistul a facut o dezvaluire bomba, in urma cu putin timp

Intr-un moment de sinceritate, Stefan Banica a dezvaluit ca in adolescenta a fost indragostit pana peste cap de Olivia Newton John. Acesta a precizat ca ani la rand frumoasa blonda a fost febletea lui.

stefan banica

In prezent, Stefan si Lavinia Parva traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi sunt impreuna de aproape un an si se pare ca se gandesc serios sa faca pasul cel mare. Apropiatii lui Stefan Banica jr si ai Laviniei dau ca sigura casatoria celor doi, insa, surpriza este ca aceasta se pare ca se va oficia departe de Romania.

Citeste si

Cum arata prima femeie care l-a vrajit pe Stefan Banica Jr.? N-o sa-ti vina sa crezi! "Era putin sasie!"

Comportament compulsiv al lui Stefan Banica JR! Desi are 46 de ani, cantaretul este obsedat sa isi bage degetele in gura si sa...

stefan banica

Isi doreste foarte mult un copil

Desi evita sa vorbeasca despre relatia cu Stefan Banica jr, Lavinia a marturisit ca isi doreste foarte mult un copil cu celebrul cantaret. "Da, ca orice femeie imi doresc, vin cand va vrea Dumnezeu, deocamdata am un catel", a spus aceasta.

L.L

Citeste despre: stefan banica, stefan banica indragostit, stefan banica si olivia newton john


Share On Facebook