Victor si Anda Adam

Despartirea dintre Anda Adam si Victor Slav a fost una dintre cele mai neasteptate din showbiz, iar culisele acestui eveniment ies la iveala abia acum. Motivul separarii a fost acela ca Anda si-a dorit cu ardoare sa devina mireasa, iar Slav nu.


Sase ani au format unul dinrte cele mai frumoase si unul dintre cele ami discrete cupluri di showbiz si, cand toata lumea se astepta sa ii vada la altar, cei doi au decis sa puna punct relatiei. Desi au existat zvonuri de infidelitate din partea amandurora, niciunul nu facut vreo declaratie publica in acest sens si nici macar acum, la aproape doi ani de la eveniment, nu se cunsc cauzele reale ale separarii. Dar iata ca reporterii CANCAN.ro au aflat cu exactitate motivul rupturii dintre Anda si Victor, iar acesta are legatura directa chiar cu mariajul.

Victor si Anda au fost impreuna sase ani
Victor si Anda au fost impreuna sase ani
Astfel, potrivit informatiilor noastre, se pare ca Anda i-a dat un ultimatum, in acest sens, iar Slav nu l-a respectat: “Ea si-a dorit mult sa se marite, insa el n-a dat niciun semn, in sensul asta. Ulterior, Anda i-a spus ca vrea musai sa se casatoreasca pana de ziua ei de nastere, in aprilie. Dar nici macar in cel de-al 25-lea ceas, Victor nu a facut pasul. Iar Andei nu i-a picat deloc bine, moment in care totul a inceput sa se deterioreze, iar cei doi s-au instrainat”, a povestit o sursa din anturajul fostului cuplu, pentru CANCAN.ro.
Anda si-a dorit sa se marite cu Victor si a pus punct cand a vazut ca el nu e hotarat
Anda si-a dorit sa se marite cu Victor si a pus punct cand a vazut ca el nu e hotarat


Au mai stat impreuna sase luni


Chiar si asa, desi Anda si-a dat seama ca Victor nu este dispus sa o conduca la altar, cei doi au mai ramas impreuna timp de jumatate de an, pana in luna octombrie, cand fostul prezentator TV si-a facut bagajele si s-a mutat din casa solistei, in care locuiau impreuna: 

Cei doi s-au despartit in octombrie 2012
Cei doi s-au despartit in octombrie 2012
“Au mai ramas impreuna probabil de complezenta, ca nu maimergeau lucrurile, intre ei. Practic, nu mai formau un cuplu in adevaratul sens al cuvantului. Iar in cercurile de prieteni au fost zvonuri de infidelitate din partea amandurora. Acum, doar ei stiu cu exactitate ceea ce s-a intamplat, cert este ca au fost si discreti si nici nu s-au vorbit de rau unul pe celalalt”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

 

CITESTE SI:

Halucinant! Am aflat motivul pentru care Bianca a renuntat la sarcina! Totul a plecat de la un SMS gasit in telefonul lui Victor!

Dovezi incontestabile! In timp ce plangea la TV ca Bianca e infidela, Victor se intalnea si dormea la Anda Adam!

 

L-a impins pe Victor in bratele Biancai

 

Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat la inceputul lunii martie
Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat la inceputul lunii martie

In timp ce, dupa separare, Anda Adam a fost fotografiata in compania mai multor fotbalisti, toti mai tineri decat ea, Victor s-a cuplat, la doar doua luni de la despartire, cu Bianca Dragusanu. Si, brusc, fostului prezentator meteo i-a venit si cheful de insuratoare, intrucat, dupa numai trei luni de relatie, a soi cerut-o in casatorie pe Bianca.
 

Dana Enache

Citeste despre: anda adam, anda adam victor slav, anda victor despartire, anda victor casatorie, bianca dragusnau victor slav, bianca victor casatorie


Share On Facebook