iulia vantur salman kahn

Iulia Vântur a luat o pauză de la filmările de la ”Ferma Vedetelor” si a ajuns în Dubai, într-o mică escapadă romantică cu iubitul ei, Salman Kahn!

 

De mai bine de o lună, Iulia Vântur este gazda emisiunii Ferma Vedetelor, aflată la a doua ediţie, care de data aceasta se filmează într-o locaţie din Cipru. Evenimentele aflate acolo în desfăşurare sunt oricum ăn avans faţă de difuzarea emisiunii, începută la 22 februarie, astfel că prezentatoarea şi-a permis să petreacă un mic weekend romantic alaturi de iubit, actorul indian Salman Kahn.

Cladirea din spatele selfiu-lui facut de Iulia Vântur este emblematică pentru Dubai.
Cladirea din spatele selfiu-lui facut de Iulia Vântur este emblematică pentru Dubai.

Iulia a dezvăluit, printr-o fotografie postată pe reteaua de socializare, că se află în Dubai, iar informaţia a fost prezentată pe larg şi în publicaţia ”The Indian Express”.

”Frumoasa româncă pare să-şi fi găsit un loc special în inima superstarului. Cum altfel s-ar putea explica prezenţa ei, alaturi de el, la toate evenimentele importante, incluzând aici aniversarea vârstei de 50 de ani” arată sursa citată.

 

Iulia si Salman Kahn au fost recunoscuţi de un fan al indianului.
Iulia si Salman Kahn au fost recunoscuţi de un fan al indianului.

Mai mult, fotografiile cu cei doi îndrăgostiţi au fost făcute de un fan al indianului. ”Salman Kahn a fost surprins în aeroportul din Dubai de catrea unul din fanii săi, iar cea care îi ţinea companie era Iulia Vântur. Îmbracat în tricou şi jeanşi, Salman părea să se simtă extrem de bine şi era fericit în compania Iuliei” au mai remarcat jurnalistii indieni, menţionând şi că Salman a promovat pe Twitter-ul său show-ul moderat de Iulia.

Iulia a părăsit pentru scurt timp ”Ferma”
Iulia a părăsit pentru scurt timp ”Ferma”

Fotografii similare cu Iulia Vântur au intrat şi în posesia noastra, pe deja celebra adresă pont@cancan.ro, executate în aproximativ acelasi unghi faţă de cele publicate în presa indiană, ceea ce înseamnă că sursa lor este aceeaşi.

(Gabriel Niculescu)

Citeste despre:iulia vantur, iulia vantur ferma vedetelor, iulia vantur salman kahn, iulia vantur iubit


Share On Facebook