connect-r

El vara nu doarme si nu este deloc cuminte. Misha o sa turbeze cand o sa afle ce a facut Connect-R, un sot si un tata ireprosabil pana mai ieri. Cantaretul a fost filmat la Mamaia, in compania unor domnisoare.

In jurul orei 5 dimineata, intr-o dimineata de vineri, Connect-R a iesit din club impreuna cu un prieten bun, cantaret si el, Jimmy Dub. Cei doi au petrecut cateva minute in fata localului, timp in care au discutat si au dat mai multe telefoane. Langa ei, doua tinere parca ii asteptau, insa nu au vrut sa arate ca ar fi fost impreuna.

connect-r

Connect-R si Jimmy Dub au plecat impreuna in aceeasi masina. Fetele i-au urmat, intr-o alta masina. S-au oprit la un hotel din Mamaia, iar Jimmy Dub a coborat si a intrat inauntru pentru a cere niste detalii.

In tot acest timp, Connect-R nu a fost deloc cuminte. A coborat din masina si si-a aprins o tigara si s-a apropiat de masina fetelor. Dupa ce a tras cateva fumuri, a urcat pe bancheta din spate, iar lucrurile pare ca au degenerat. Din cate se intelege din imaginile publicate de Kanal D, cantaretul ar fi sarutat-o pe una dintre fete. Nu o data, ci de doua ori.

connect-r

Jimmy Dub s-a intors dupa cateva minute, iar Connect-R s-a intors si el in masina prietenului sau. De aici au pornit spre Constanta. S-au oprit in dreptul unui bloc de locuinte, unde au si innoptat. Dupa ce s-a asigurat ca nu il vede, cantaretul a coborat din masina si a intrat in bloc. Fetele l-au urmat dupa aproximativ 30 de secunde, timp in care Jimmy Dub parca masina. Imaginile difuzate de Kanal D au surprins fiecare moment.

connect-r


CITESTE SI

Imaginea asta a aruncat internetul in aer! Cine e focoasa blonda cu care s-a fotografiat Connect-R la piscina

Fuego si-a turnat galeata cu apa in cap dupa ce a fost provocat de Connect-R! Trebuie sa vezi cum a reactionat :)
 

Casatorit si cu copil acasa

connect-r

Connect-R s-a casatorit in vara anului trecut cu Misha. Fata i-a adus pe lume in urma cu cateva luni o fetita scumpica foc.


D.C.

Citeste despre: connect-r, misha, sotie, copil, inselat, mamaia, concert


Share On Facebook