Marian Basa

Nu isi poate folosi mainile, dar asta nu la impiedicat sa isi urmeze visele. Marian Basa a terminat cursurile de arta, iar acum si-a incercat norocul la MasterChef. Juratii au ramas fara cuvinte cand l-au vazut gatind cu picioarele.

Majoritatea ar fi cazut de mult in depresie in locul lui, dar Marian Basa este hotarat sa lupte pana la capat. Un adevarat invingator, barbatul a demonstrat tuturor ca viata are sens si fara maini si a reusit sa isi implineasca visele.

Marian Basa a gatit in direct
Marian Basa a gatit in direct "La Maruta"

Acesta a terminat facultatea de arte si picteaza, dar este pasionat si de arta culinara. De curand, si-a incercat norocul la MasterChef, iar cei trei chefi au ramas fara cuvinte cand l-au vazut in actiune.

Tanarul gateste perfect chiar daca nu isi poate folosi mainile
Tanarul gateste perfect chiar daca nu isi poate folosi mainile

CITESTE SI

Cel mai emotionant moment de la MasterChef! Extra-show cu un concurent extraordinar! Exclusiv la Măruţă, azi de la 17:30

O poveste ca o minune! Fabuloasa viata a unei romance fara picioare care a cucerit o lume intreaga!

Nu se teme nici de flacara de la aragaz,
Nu se teme nici de flacara de la aragaz, "manuind" tigaia tot cu picioarele

Marian le-a gatit rata in sos de portocale si i-a convins ca merita din plin sortul. Aproape cu lacrimi in ochi, cei trei au ramas fara cuvinte cand au gustat din preparat.

In plus, barbatul a venit in direct "La Maruta", unde a gatit in direct, demonstrandu-si inca o data talentul. Acesta a preparat somon cu sparanghel, fara a cere nici macar o clipa ajutorul lui Catalin Maruta. Prezentatorul TV l-a privit uluit cum se desfasoara.

Poate ridica pana la cinci kilograme cu picioarele

Abilitatile lui Maria Basa l-au lasat fara cuvinte pe Catalin Maruta. Nu numai ca barbatul picteaza cu picioarele sau face mancare, ci acesta reuseste sa faca si alte lucruri la fel de impresionante. Desi are doar 1, 60 m inaltime, ridica piciorul pana la 1,80 m si reuseste sa tina pana la cinci kilograme cu degetele de la picioare.

A.D.

 

Citeste despre: marian basa, romanul fara picioare, gateste fara picioare, picteaza fara picioare, marian basa artist plastic, barbat fara picioare masterchef


Share On Facebook