Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este in stare de soc, dupa ce, unul dintre concurentii care au participat la emisiunea ei, s-a stins din viata. Vedeta a marturisit ca sufera cumplit si ca nu ii vine sa creada.

Gabriela Cristea a aparut in fata telespectatorilor într-o ipostaza cu totul diferită. Îmbrăcată într-o rochie neagră şi cu privirea întristată, prezentatoarea a anunţat moartea unuia dintre concurenţii emisiunii matrimoniale.

Gabriela Cristea

Este vorba despre Constantin, concurentul care s-a îndrăgostit de Perlita. Barbatul a suferit un atac de cord săptămâna aceasta. La auzul vestii, vedeta abia si-a putut stapani lacrimile.  Constantin a murit la doar 2 zile după ce i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă. "Încă nu îmi vine să cred că soţul meu este mort. Nu sunt bine, nu ştiu ce să fac. Mintea mea este goală", a spus Perlita, printre lacrimi, la kanal D

Citeste si

Au facut anuntul chiar de ziua lui! Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au logodit! “Ne-am luat doua inele...”

Se apuca deja de cumparat scutece? Cum a raspuns Gabi Cristea cand a fost intrebata daca isi doreste un copil cu Tavi Clonda

A TINUT UN MOMENT DE RECULEGERE

Extrem de impresionata, Gabriela Cristea a oferit câteva momente de reculegere, alături de restul concurenţilor şi i-a îndemnat pe telespectatori să aprecieze fiecare zi din viaţa lor.

L.L

Citeste despre: gabriela cristea, gabriela cristea sexy, gabriela cristea doliu


Share On Facebook