Catalin Maruta

Recunoscut pentru pariurile pe care le pune cu diferiti oameni din showbiz, Catalin Maruta ajunge in situatii foarte neplacute atunci cand le pierde. Dupa ce a dansat cu Andreea Banica, acum, prezentatorul a fost nevoit sa...

... suporte un sarpe in jurul gatului! A fost incercarea care i-a inghetat sangele in vine lui Catalin Maruta, iar asta se poate vedea cu ochiul liber, avand in vedere ca momentul a fost imortalizat.

Catalin Maruta a mai pierdut un pariu si cu Andreea Balan, cand a fost nevoit sa danseze
Catalin Maruta a mai pierdut un pariu si cu Andreea Balan, cand a fost nevoit sa danseze

“Am pierdut pariul cu Robert Negoita! Am facut sedinta foto cu ‘animalul meu preferat’ ... Sper sa fie ultima sedinta de genu’ asta!”, a marturisit moderatorul.

Catalin Maruta a fost nevoit sa se pozeze cu un sarpe la gat
Catalin Maruta a fost nevoit sa se pozeze cu un sarpe la gat

Inclusiv Andra s-a speriat foarte tare atunci cand si-a vazut sotul intr-o astfel de ipostaza. Un alt prieten de-al lui Catalin a remarcat un alt aspect: rasul fortat al acestuia. “Razi tu razi, dar nu-i rasul tau!”, a scris un internaut.

_____

CITESTE SI:

Andra si Maruta, cel mai bogat cuplu din showbiz!? Raspunsul dat de cantareata o sa te socheze: "O ducem mai mult decat..."

De asa ceva ai parte doar o data in viata! Catalin Maruta a fost primit mai ceva ca un imparat la curtea regelui Cioaba

_____

L-a tuns zero pe Stefan Stan

Acum trei saptamani, dupa ce a pus pariu cu Stefan Stan ca nu are curajul sa ii dea papucii iubitei lui in direct, Maruta l-a tuns zero pe cantaret.

Stefan Stan a fost tuns zero in direct
Stefan Stan a fost tuns zero in direct

Stefan a venit cuminte in platoul emisiunii de pe PRO TV si a acceptat sa fie tuns, dupa care a anuntat ca isi va face implant de par. Iata ca de aceasta data, roata s-a intors pentru faimosul prezentator.

R.O.
 

Citeste despre: stefan stan, catalin maruta, pariu maruta, maruta si sarpele


Share On Facebook