nila

Mihai Nilă Costea (27 ani) a fost lovit de noroc, după o perioadă în care nu a avut echipă şi s-a antrenat singur prin parcuri!

 

Mai apoi, Nila a prins un contract la FC Voluntari de unde a fost dat afară după ce a fost depistat la o agenţie de pariuri sportive în timp ce paria, lucru interzis în ţara noastră. La aproape 2 ani de la despărţirea de Daniela Crudu, fotbalistul a scăpat în sfârşit de blestemul asistentei TV, iar acum viaţa lui pare că intră pe un făgaş normal.

Atacantul nu doar că şi-a găsit echipă, dar a semnat cu o formaţie din Emiratele Arabe Unite, Ittihad Kalba. Ce-i drept, echipa activează în liga a II-a, însă Nilă este remunerat cu 10.000 dolari pe lună.

 

Nila si-a luat iubita si traieste la arabi
Nila si-a luat iubita si traieste la arabi

Sportivul le-a spus prietenilor că, de viaţa lui s-a schimbat complet de când a oficializat relaţia cu Alina Lică (28 ani), tânăra pentru care a părăsit-o pe Daniela Crudu şi că este ca un talisman pentru el. Dacă pe vremea când avea relaţie cu Crudu, Nilă nu reuşea să marcheze niciun gol la Steaua, spre disperarea lui Gigi Becali, de când s-a mutat în Dubai, atacantul are deja 4 goluri în 2 meciuri.

De cum a semnat contractul, Costea i-a cerut iubitei sale să lase tot ce avea în România şi să se mute împreună. Cu toate că Alina avea un magazin de haine, împreună cu fosta iubită a lui Bogdan Stelea, Laura Alistar, iubita lui Nilă nici nu a stat pe gânduri atunci când a primit invitaţia.

(G.N.)
 

Citeste despre:nila, cruduta, daniela crudu, mihai nila, fotbalistul nila, cruduta, iubita lui nila


Share On Facebook