Mihai Nesu
Mihai Nesu venea acasa doar o data la 2-3 luni

Dupa moartea mamei sale, dar si dupa divortul de sotie, Mihai Nesu s-a inchis intr-o manastire, sperand ca, astfel, isi va gasi linistea si ca va iesi din depresie. Acum, fostul fotbalist s-a intors acasa si este pregatit sa lupte pentru viata sa.

In 2010, Mihaita Nesu marturisea ca se simte un barbat implinit, ca are o cariera infloritoare si o casnicie fericita. Tot ceea ce isi mai dorea era sa devina tatic. Viata a avut, insa, alte planuri pentru el, iar in 2011, fotbalistul a suferit o accidentare grava, care l-a tintuit intr-un pat cu rotile. Mai apoi, Mihaita Nesu a primit o alta lovitura puternica, fiind parasit de femeia pe care a iubit-o timp de 12 ani, Maria.

Mama lui Mihai Nesu a murit rapusa de cancer
Mama lui Mihai Nesu a murit rapusa de cancer
De atunci, fostul fotbalist s-a inchis foarte mult in el, comunicand numai cu prietenii apropiati. Intre timp, el s-a mutat din Olanda in Romania, a divortat de sotie la notar si si-a ingropat mama, rapusa de cancer in urma cu doar cateva luni. Ajuns intr-o stare avansata de depresie, fostul fotbalist a luat o decizie soc: s-a inchis intr-o manastire de pe langa Oradea, iar apropiatii spuneau ca Mihaita este decis sa se dedice vietii monarhale.

 

S-a intors acasa!

Nesu ar putea fi ajutat de un stimulator electric prin intermediul caruia si-ar putea controla muschii
Nesu ar putea fi ajutat de un stimulator electric prin intermediul caruia si-ar putea controla muschii
Dupa doua luni de rugaciuni si liniste, departe de orice fel de rautate ori agitate, Nesu parca a inviat a doua oara. Acesta s-a intors acasa si are alta stare de spirit. Ba, mai mult, el este hotarat sa lupte in continuare pentru recuperarea sa: "Baiatul asta a avut atatea probleme in ultimii ani. Ma mir ca a ramas sanatos dupa cate i s-au intamplat. Acum este bine, isi sprijina foarte mult tatal si a inceput sa comunice cu apropiatii. Se ocupa in permanenta de fundatia sa si incearca sa ajute cat mai multi oameni.
In 2011, in urma unui accident suferit la un antrenament, Mihaita Nesu a ramas paralizat de la gat in jos
In 2011, in urma unui accident suferit la un antrenament, Mihaita Nesu a ramas paralizat de la gat in jos
De asemenea, Mihaita isi va relua si programul de exercitii fizice. Inca spera ca isi va recapata mobilitatea. A avut cateva luni de ratacire, insa acum a redevenit cel de altadata. Adica un luptator"
, a declarat un apropiat al fostului international, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Inca o tragedie pentru Mihai Nesu! Mama fostului fotbalist a incetat din viata!

Adevarul cutremurator despre casnicia lui Mihai Nesu! Care e motivul pentru care sotia lui nu face inca pasul despartirii oficiale

 

Vrea sa slabeasca!

Mihai Nesu a fost sustinut mereu de colegi
Mihaita Nesu s-a intors extrem de motivat de la manastire, iar acum si-a propus un nou tel: vrea sa slabeasca cel putin zece kilograme pana la sfarsitul acestui an. Medicii i-au recomandat acest lucru, care l-ar putea ajuta enorm si in recuperarea partiala a mobilitatii.

 

Claudia Balan

Citeste despre: mihai nesu, mihai nesu manastire, mihai nesu depresie, mihai nesu insanatosire, mihai nesu recuperare


Share On Facebook