Oana Roman

Nimeni nu se astepta vreodata ca Oana Roman va intra in categoria vedetelor care apeleaza la botox pentru a-si imbunatati imaginea. Fosta prezentatoare TV a reusit, insa, sa le faca tuturor o surpriza.

Dupa o perioada foarte agitata din viata ei, Oana Roman pare hotarata sa aiba mai multa grija de ea. Daca pana de curand nu era vazuta prea des la salon sau la cinicile de infrumusetare, acum vedeta a hotarat sa schimbe radical acest lucru.

Vedeta este hotarata sa se ocupe mai mult de aspectul ei
Vedeta este hotarata sa se ocupe mai mult de aspectul ei

CITESTE SI

Decizia RADICALA luata de Oana Roman dupa plecarea sotului in strainate! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp!

DESPARTIRE BOMBA, in Romania! Oana Roman, parasita de sotul ei! Si-a facut bagajele si a plecat de acasa

Fosta prezentatoare TV a apelat de curand la un tratament cu botox si nu are de gand sa se opreasca aici. "M-am hotarat sa devin si eu o prioritate in lunga lista a vietii mele! Imi voi face diverse placeri si tratamente. Azi incep cu acest tratament pentru par care se pare ca e miraculos! Laurent Tourette mi l-a propus si am acceptat sa-l incerc! Revin cu rezultatul! De luni vor urma si alte lucruri si alte vizite si la estetician, si la o clinica de detoxifiere si intinerire celulara", a povestit Oana.

Oana Roman si sotul ei trec prin momente grele, dupa ce Marius a plecat la munca in strainatate
Oana Roman si sotul ei trec prin momente grele, dupa ce Marius a plecat la munca in strainatate

Marius a plecat de acasa

In urma cu doar cateva zile, Oana Roman a primit o noua lovitura. Marius a plecat de acasa pentru a munci in strainatate, familia lor avand nevoie de venituri mai mari pentru a se descurca, de cand Oana a ramas fara loc de munca.

A.D.

Citeste despre: oana roman, oana roman botox, oana roman interventii estetice, oana roman tratamente infrumusetare, oana roman marius, oana roman familie


Share On Facebook