Iuliana Luciu

De cand s-a despartit de iubitul ei, alaturi de care a trait mai multi ani, Iuliana Luciu pare ca nu vrea sa se mai apropie de niciun barbat, avand in vedere ca este tot singura.

Iuliana nu si-a gasit sufletul pereche, asa ca nu se gandeasca inca la maritis.Chiar daca sunt multi cei care o curteaza pe vedeta, Iuliana este foarte pretentioasa si cantareste bine situatia inainte de a lua o decizie.

Iuliana Luciu

Asistenta de televiziune este curtata, insa ea nu da curs propunerilor pe care le primeste de la barbati. "Multe prietene au crezut ca ma marit dupa ce au vazut teaserul pentru emisiune. Stati linistite, nu ma marit. Nu am cu cine", a spus Iuliana Luciu in cadrul unei emisiuni.

Citeste si

Cat de bine arata Iuliana Luciu! Vezi ce face sora Nicoletei in vacanta din Croatia, chiar in aceste momente!

Prinsa cu minciuna! Iuliana Luciu spune ca poarta sutiene cu bureti, dar am deonspirat-o: e cert ca are silicoane!

Probleme cu tatal ei

Iuliana Luciu si sora ei nu se mai inteleg cu tatal lor, de multa vreme. De mai bine de cinci ani, Ion Luciu incearca sa fie reprimit in sanul familiei. Acesta promite de fiecare data ca se va schimba si ca va renunta la patima pentru alcool, insa nu reuseste sa se tina de cuvant. Lunile trecute, Nicoleta Luciu i-a promis tatalui sau ca daca va reusi sa nu bea timp de doua luni, il va primi in sanul familiei si il va lasa sa isi vada nepotii.
 

L.L

Citeste despre: iuliana luciu, iuliana luciu sexy, iuliana luciu maritata


Share On Facebook