CUB

În cel mai recent număr ar revistei „Spy” puteti citi ce pot face vedetele atunci când sunt la volan. Dincolo de faptul că maşina, totuşi, se mişcă, chiar dacă de cele mai multe ori, în aglomeraţie îndreptându-se din Punctul A în Punctul B.
 

Există cazuri când lucrurile pe care le fac cei aflaţi la volan sunt atât de importante, încât este obligatoriu ca maşina să fie trasă puţin pe dreapta, preferabil de către conducătorul auto însuşi, nu de către vreun echipaj de poliţie.


Andreea Marin
Andreea Marin se simte în propria maşină ca într-un salon de înfrumuseţare. Ca şoferiţă, dar, mai ales, ca femeie, Andreea îi acordă prioritate părului, aranjându-l şi ondulându-l cum scrie la manual.

Bruneta este apreciata de cei din jur datorita performantelor obtinute pe plan profesional
Bruneta este apreciata de cei din jur datorita performantelor obtinute pe plan profesional


Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu fumează ţigări de foi în maşină, culmea, ea cea care a fost imaginea campaniei antifumat a Ministerului Sănătăţii în 2008.


Denisa, Bambi
Denisa Tănase, una dintre surorile Bambi, mănâncă o şaorma cu de toate, adică, dacă tot suntem în maşină, o şaorma full options.


Surorile Bambi

Surorile Bambi îşi tratează habitaclul maşinii cu acelaşi respect pe care l-ar acorda unei cantine sociale sau unui restaurant de genul „Împinge tava“. Denisa şi Raluca se pun pe mâncat chestii grele, paste cu carne tocată, şi ce păcat că paparazzii le-au stricat distracţia!

Cele doua surori au reusit sa devina celebre datorita pieselor lansate
Cele doua surori au reusit sa devina celebre datorita pieselor lansate


Adela Popescu şi Radu Vâlcan

Când dragostea este puternică, orice loc este perfect pentru un sărut pasional. Aflaţi în maşină, Adela Popescu (în dreapta) şi Radu Vâlcan (la volan) se sărută cu putere, şi nu e greu de imaginat că sărutul lor este unul 4x4.


Adina Niculae
Adina Niculae, fiica omului de afaceri Ioan Niculae, scrie. Încă nu s-a apucat de scris la modul profesionist. Nu scrie vreun tratat ştiinţific, ci doar un simplu mesaj pe telefon, însă există un început pentru orice.


Diana Munteanu
Diana Munteanu şi-a mobilat urechile cu un set de căşti hands free, pentru a se putea bucura în voie de ambele mâini, în timp ce gura i se află la datorie, vorbind la telefon. “Uite, fată, ce bine vorbesc la telefon fără mâini!“, pare să spună Diana.

Diana incearca sa iasa din parcare cu bolidul sau de lux
Diana incearca sa iasa din parcare cu bolidul sau de lux


Veronica Paşcu

Veronica Paşcu mănâncă un sendviş. Sau, dacă preferaţi varianta asta, un sandvici, deşi la fel de corecte sunt şi variantele sandviş sau sanviş. Aşadar, Veronica mănâncă un sendviş-sandviş-sanviş-sandvici. Să-i fie de bine!


Elena Băsescu
Elena Băsescu mănâncă cartofi prăjiţi, dar o face lent şi tacticos, de parcă s-ar afla în plin process de meditaţie. Noroc că EBA se ţine bine de volan, altfel, cartofii i-ar putea induce o stare de levitaţie, şi riscul de a se lovi cu capul de plafonul maşinii ar fi ridicat.

EBA a fost surprinsa in timp ce manca cartofi prajiti
EBA a fost surprinsa in timp ce manca cartofi prajiti

 

Gianina Corondan
Gianina Corondan ascultă muzică la nişte căşti serioase, care o izolează fonic de restul lumii. Pe Gianina nu o interesează sunetele străzii, claxoanele, ciripitul păsărelelor, ea doreşte să rămână doar ea cu ea însăşi.

Vedeta este cunoscuta pentru stilul nonconformist al sau
Vedeta este cunoscuta pentru stilul nonconformist al sau


Ilinca Vandici

Pe Ilinca Vandici a lovit-o foamea într-un asemenea hal, încât mănâncă, după cum se poate vedea, cu o poftă vecină cu disperarea. Abia după şi-a potolit foamea, Ilinca a reînceput să înţeleagă semnificaţia celor trei culori ale semaforului.


Inna

Inna face, în maşină, ceea ce ştie ea cel mai bine să facă: dansează. Maşina este, pentru
ea, nu doar un mijloc de transport, ci şi o scenă pe care se poate mişca în voie.

Inna este o artista care are succes international
Inna este o artista care are succes international

Jojo
Cu Paul Ipate alături, pe scaunul din dreapta, Jojo se ţine de volan şi plânge. Din fericire,
consumul de lacrimi la volan, spre deosebire de cel de alcool, nu este interzis.

Oana Mareş
Oana Mareş citeşte revista Spy pentru a vedea care mai e mersul vedetelor pe Bulevardul Celebrităţii.


Iulia Vântur
Curioasă să afle ce se afla în coşuleţul care îi apăruse pe faţă, Iulia Vântur s-a apucat să îl stoarcă. Şi a aflat.

 

Dani Oţil
Pe modelul Mihaelei Rădulescu, căreia i-a rămas un discipol fidel, Dani Oţil fumează trabuc la volan şi, brusc, traficul de pe străzi i se pare mult mai suportabil.

Dani Otil este un burlac dorit de multe femei
Dani Otil este un burlac dorit de multe femei


Raluca Sandu
Raluca Sandu scrie ceva la telefon şi fumează. Totuşi, ea nu face imprudenţa să tasteze cu vârful ţigării aprinse, şi foarte bine face că nu face asta.


Monica Anghel
Monica Anghel îşi aranjează puţin faţa şi bea apă, căci invers ar fi fost mult mai dificil. Invers ar fi însemnat, desigur, să îşi aranjeze apa şi să îşi bea faţa.


Nicolete Luciu

Nicoleta Luciu este considerata o
Nicoleta Luciu este considerata o "mama eroina" pentru ca are patru copii

Nicoleta Luciu scoate limba din cutie şi dirijează circulaţia în gură. Mai întâi, limba ei arată semnul de obligatoriu la stânga, apoi pe acela de obligatoriu în faţă.

 

Oana Pascaru


 

Citeste despre: ce fac vedetele in masina, nicoleta luciu cu limba scoasa, inna danseaza in masina


Share On Facebook