Bianca Dragusanu

Ambitia si dorinta de a fi cat mai profesionista ar fi putut sa o coste multe pe Bianca. Imprudenta pe care a facut-o zilele trecute o plateste acum cu varf si indesat, alegandu-se cu vanatai si dureri chinuitoare de spate.


Co-prezentatoarea emisiunii “Vedete la apa”, Bianca Dragusanu a refzuat sa sara in bazin, constienta ca problemele pe care le are la coloana vertebrala si cele de la picior se pot agrava. Totul, insa, pana in ultima zi de filmare, cand vedeta si-a pus ambitia la bataie, din dorinta de a face show si de a-I multumi pe producatorii emisiunii. 

Bianca are o talie de viespe
Bianca are o talie de viespe
Si a sarit, nu o data, ci de doua ori, o data de la trei metri inaltime si a doua oara de la cinci metri. Si, cum cel mai probabil sariturile au fost facute incorrect, Bianca aproape ca a ramas imobilizata: “Nu a vrut sa sara, a spus nu in fiecare zi, dar pana la urma si-a luat inima in dinti si a facut-o. Nu s-a aruncat de la cele mai mari distante, dar chiar si asa, a contat. La una dintre sarituri s-a lovit cu spatele de apa, iar impactul e foarte puternic, ca sic and te-ai lovi de ciment, spun specialistii. Si cum ea are probleme la coloana a ramas intepenita. Nu s-a mai putut misca mai mult timp si au intervenit medicii”, a spus o sursa din interiorul show-ului, pentru CANCAN.ro.
Bianca Dragusanu

 

S-a accidentat si la piciorul lovit

De parca asta nu a fost de ajuns, parca momentul in care a intrat in bazin a fost clipa fatidica, pentru ea. Astfel, o singura clipa de neatentie a fost de ajuns pentru ca roscata sa se loveasca la piciorul traumatizat, imediat cum s-a indreptat din bazin catre iesire: 

Bianca poarta masura XS la slip
Bianca poarta masura XS la slip
“S-a lovit de scara. Nu foarte rau, dar ea are o zona sensibila la piciorul pe care l-a operat de atat de multe ori. A innebunit de durere in momentul ala. A luat pastile, si-a dat cu antiinflamatorii”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

 

 CITESTE SI:


Asta e cel mai negru cosmar pentru Bianca! Ce chinuri ingrozitoare suporta roscata de doua saptamani incoace din cauza ca...

Bianca in piuneze! A ajuns cu 4 vertebre tasate, alta fisurata si cu grave probleme cervicale si lombare! Ce face de acum inainte

 

S-a dus de urganta la medic

Asa arata picioarele Biancai
Asa arata picioarele Biancai

Desi, uneori, mai comite imprudente, Bianca se ingrijeste, totusi, de sanatatea sa, mai ales in ceea ce priveste problemele la coloana vertebrala. Astfel, vedeta urmeaza un tratament de recuperare, exact asa cum i-a recomandat medicul si face masaje zilnic, pentru vertebrele tasate in speranta ca situatia nu se va agrava, pe viitor si ca nu va ajunge la cutit.

 

Dana Enache
 

Citeste despre: bianca dragusanu, bianca splash, bianca coloana vertebrala, bianca picior, bianca accident


Share On Facebook