Conchita Wurst

Castigatoarea Eurovision sau “femeia cu barba” cum i se mai spune, Conchita Wurst le-a aratat tuturor care este secretul ei. Asa “devine femeie” cantareata in doar cateva minute si vrea sa le impartasesca fanilor trucul.

Conchita Wurst a devenit celebra, dupa ce a reprezentat Austria la concursul Eurovision de anul acesta. Cantareata a castigat competitia, mai ales ca imaginea ei este originala. “Femeia cu barba”, cum a fost numita artista, a ramas in mintea tuturor, iar cateva saptamani s-a discutat despre ea pe toate canalele media.

Conchita Wurst

Conchita este mereu ingrijita, are o imagine impecabila si un look unic, fara indoiala. Asa se face ca travestitul a facut public un tutorial de machiaj, in care le arat

Conchita Wurst
a si celor care vor sa fie ca ea cum pot deveni femei in doar cateva minute.

Conchita Wurst

Cantareata si-a lasat un ochi nemachiat, vazandu-se usor care este diferenta intre cu si fara fard. In scurt timp, Conchita isi macheaza si celalalt ochi, demonstrand cum isi face conturul binecunoscut pe pleoapa superioara.

Conchita Wurst

CITESTE SI:

Ce face Conchita Wurst la aproape o luna de la castigarea Eurovisionului! "Este un moment..."

Conchita Wurst lanseaza BOMBA! Cu cine va colabora artista

Are un nume de scena la fel de controversat

Numele de scena pe care si l-a ales castigatoarea Eurovision de anul acesta a intrigat pe toata lumea. “Conchita” inseamna “cochilie”, dar si “organ genital feminin sau o persoana inteligenta, petrecareata, cu chef de sex”.

 

Alaturarea de cuvantul “Wurst”, care se traduce prin “carnat”, face ca acest pseudonim sa para de-a dreptul hilar.

R.O.
 

Citeste despre: eurovision 2014, conchita wurst, castigator eurovision 2014, vot final eurovision, nume castigator austria, nume castigator eurovision, iubitul conchitei wurst, conchita wurst machiaj


Share On Facebook