Acestea sunt cele mai tari momente de la "Românii au talent"

Aşteptarea a luat sfârşit, pentru că cel de-al şaptelea sezon din show-ul ”Românii au talent” a început! ”Românii au talent” a revenit cu multe show-uri entuziasmante, cel mai emoţionant moment fiind cel din finalul show-ului, atunci când Paula, o cântăreaţă de operă care îşi câştigă, însă, existenţa ca femeie de serviciu i-a ridicat în picioare pe toţi cei 4 juraţi.

UPDATE Paula, care îşi câştigă existenţa ca femeie de serviciu, a cântat extraordinar şi a făcut-o pe Andra să apese butonul GOLDEN!

Toţi juraţii s-au ridicat în picioare. Paula are o voce minunată.

"Să le fie ruşine", le-a transmis Florin Călinescu celor din cauza cărora Paula nu a ajuns cunoscută până acum.

"Ne-a rupt!", a concluzionat şi Andi Moisescu.

UPDATE O dansatoare din Ucraina, Antonina Goloseev, l-a înnebunit pe Smiley. "Când am văzut-o, mi s-a mărit... inima", a spus Smiley.

Ucraineanca a obţinut 4 de "DA" de la juraţi în urma unui dans foarte sexy.

UPDATE Un grup de tineri karatişti din Someş, împreună cu Sensei-ul lor, a făcut senzaţie la "Românii au talent".

"Vă doresc să fiţi cât mai disciplinaţi, să vă ascultaţi profesorul şi să vă iubiţi", le-a transmis Mihaela Rădulescu celor mici.

Grupul de karate a primit 4 de "DA".

UPDATE Acrobata sexy Tatiana, din Ucraina, l-a impresionat profund pe Florin Călinescu. "Am făcut pe mine", a spus Florin.

"Aş părăsi Bucureştiul mâine pentru Kiev", i-a spus Florin Călinescu.

Smiley a încercat să o impresioneze pe Tatiana, riscând să se accidenteze.

Toţi juraţii i-au dat "DA" Tatianei.

UPDATE Agentul de turism Dima a ridicat sala în picioare cu rap-ul său!

"N-are cum să nu-ţi placă", a spus Andra. 4 de "DA" de la juraţi.

UPDATE Florin Suciubuh, de profesie actor, a avut un moment de magie. Acesta l-a adus cu el şi pe Bubu, iar Pavel Bartoş a fost ajutorul său în această seară.

Florin şi Bubu al său i-au impresionat pe juraţi şi merg mai departe în faza următoare.

UPDATE Luca Rubino şi Florin Budnaru au interpretat foarte frumos melodia "Il mare calmo della sera". Şi pe ei îi vom vedea în etapa următoare

UPDATE Un moment special l-a avut Ion Dascălu din Chişinău. El a avut un număr de circ, acolo unde a şi mărturisit că lucrează. Totodată, are un job şi într-un call-center. El merge mai departe cu 4 de "DA".

UPDATE Dansatorul Călin Mureşan a avut cel mai emoţionant moment din această seară! El a trecut printr-o tragedie, tatăl său a decedat.

"Dramele nu au legătură cu ceea ce facem, pe mine m-a lovit viaţa rău de tot şi trebuie să fac umor", a mărturisit Florin Călinescu, juratul încurajându-l pe Călin.

Călin a luat 4 de "DA".

 

UPDATE A apărut la "Românii au talent" şi un inspector de poliţie, Gabriela!

Ea a interpretat o melodie, dar juraţii au întrerupt-o. "Ce-ai făcut, Gabriela?", a întrebat-o Andra.

"Scumpa mea, trebuia să vii lângă mine, eu îţi spuneam că cea mai bună uniformă de poliţie e lângă pat", i-a spus Florin Călinescu Gabrielei.

Răspunsul nostru este: "Bravo, NU!", i-a spus Mihaela Rădulescu Gabrielei. Toţi juraţii i-au oferit "NU".

UPDATE Un moment realizat cu baloane de către două persoane din străinătate, o femeie şi un bărbat, a impresionat pe toată lumea!

Toţi juraţii le-au dat "DA" celor doi.

UPDATE Eduardo i-a distrat pe juraţi cu interpretarea melodiei "Ave Maria". "Te-ai ascultat vreodată?", l-a întrebat Andi Moisescu. "Acasă sună mult mai bine", i-a răspuns Eduardo.

Toţi juraţii i-au dat "NU" lui Eduardo.

UPDATE "Bestia Moldovei" a apărut şi el la "Românii au talent". Pe numele său Lascăr Rotaru, tânărul de 20 de ani a avut un număr în care şi-a arătat forţa

Juraţii au făcut o serie de glume. "Muşchii tot cresc, dar cucul ba", a spus Florin Călinescu, în timp ce Mihaela Rădulescu i-a transmis "Bestiei din Moldova": "Asta a fost tot? Dacă era măcar 2 minute jumate, mă cucereai, dar aşa...".

UPDATE O trupă formată din violoncelişti, "Violoncelissimo", a interpretat splendid piesa "The Final Countdown" a celebrei formaţii "Europe". Aceştia au primit şi ei 4 de "DA" de la juraţi, iar Florin Călinescu a remarcat: "E pentru prima dată când aflăm că românii nu au talent, au geniu!".

UPDATE O trupă formată din 4 mămici i-a impresionat şi ea pe juraţi, primind 4 de "DA" de la aceştia

UPDATE Tânărul Ştefan Rizea i-a impresionat pe juraţi cu avionul său. Toţi cei 4 juraţi i-au oferit un "DA" acestuia.

UPDATE Primul moment al serii a fost unul foarte frumos, realizat de Cristina Similitan şi Andrei Plugaru, "Roller Skating". Pe cei doi îi vom vedea şi în etapa următoare.

 

Andra
Andra

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

UPDATE Sezonul 7 al show-ului ”Românii au talent” a început!

Prima ediţie din acest sezon ”Românii au talent” le va oferi telespectatorilor un spectacol memorabil, plin de aplauze, lacrimi de bucurie, umor de calitate, emoţie, culoare, trăiri intense, graţie, pasiune, foarte mult talent autentic, premiere şi momente care îi vor face să vibreze şi îi vor umple de energie. Nu vor lipsi nici momentele care vor stârni hohote de râs. Tot vineri, cele două uragane din culise, Smiley şi Pavel Bartos, vor duce show-ul la un alt nivel şi îi vom vedea pe simpaticii prezentatori în ipostaze inedite!

Până acum, la ”Românii au talent” am făcut cunoştinţă cu talente desăvârşite, dar şi cu concurenţi care îşi încearcă norocul an de an, plini de speranţă, sau cu oameni care cred în măiestria lor şi încercă să o demonstreze în faţa juriului, însă pleacă acasă dezamăgiţi sau, dimpotrivă, determinaţi să reuşească sezonul următor. De la numere excepţionale la momente amuzante sau la implicarea juraţilor în prestaţiile concurenţilor, toate vor putea fi urmărite în această seară. Ediţia a şaptea ”Românii au talent” se anunţă a fi una de excepţie, cu multe surprize şi momente care cu siguranţă vor impresiona.


 

Vezi aici momente video din editia de vineri seara Romanii au talent


 

Citeste despre:romanii au talent, romanii au talent sezonul şapte, romanii au talent vineri, incepe romanii au talent, andra romanii au talent, mihaela radulescu romanii au talent


Share On Facebook