Anul 2013 va fi “anul Racului”! Cei nascuti in aceasta zodie se umplu de bani si fac lucruri mari! Vezi care sunt vedete-rac

m.cancan.ro
nety sandu

Specialistii au o veste buna pentru cei nascuti in zodiac Racului. In 2013, acestia vor avea parte de succese pe toate planurile si vor fi plini de energie.

Potrivit horoscopului realizat de Neti Sandu, explicatia vine din faptul ca Jupiter intra in zodiac Racului din iunie 2013 şi face un triunghi echilateral, care înseamnă armonie în semnele de apă, adică Rac, Scorpion şi Peşti. “Tuturor o să ne fie bine, indiferent dacă suntem sau nu zodie de apă, însă din iunie 2013 până în iulie 2014 este anul norocos al Racului şi al celor cu ascendent în Rac", explica Nety. 

“Premianţii zodiacului sunt cei din triunghiul semnelor de apă, adică Racul, Scorpionul şi Peştii, precum şi Capricornul, semnul opus Racului, Fecioară şi Taurul. Bineînţeles, cei cu ascendentul într-una din aceste zodii vor fi şi ei la fel de norocoşi", mai spune Nety Sandu. Si specialistii de la Superhoroscop spun ca in 2013, Racii vor culege roade binemeritate, dupa cativa ani ceva mai complicati. “În general putem spune că te poţi aştepta la un an plin de succes şi prosper. 
  Sănătatea şi vitalitatea persoanelor Rac a variat în ultimii doi ani.Anul 2013 va fi total diferit! Sănătatea dumneavoastră va fi excelentă! Dacă aveţi unele probleme , în acest an veţi fi sănătos. Mari schimbări deasemenea vor avea loc la muncă.Vă veţi schimba locul de muncă, probabil că veţi face lucruri total diferite faţă de ceea ce aţi făcut până acum. Aceste schimbări ar trebui să fie pozitive, arată horoscopul anual pentru 2013. Planeta Jupiter se va plimba prin semnul dumneavoastră în acest an şi acest lucru înseamnă armonie în viaţa dumneavoastr”, se arata in previziuni. “Sănătatea dumneavoastră şi energia se vor îmbunătăţi zi după zi. Cu alte cuvinte vă veţi simţi imbatabil şi plin de putere, nu uitaţi să vă relaxaţi.Este foarte important să vă păstraţi în formă.Toată lumea care s-a născut sub semnul Rac îşi apreciază familia lui/ei şi casa mai presus de orice altceva în lume. Cea de-a patra casă a dumneavoastră va fi goală anul acesta şi asta înseamnă că vă puteţi folosi energia în alte sfere.Cele mai mari probleme sunt rezolvate şi cele mici vor fi rezolvate cu timpul. 
Planeta Jupiter aduce noroc şi bunăstare ea însăşi. Întreaga situaţie financiară a dumneavoastră va fi total diferită. Cineva va câştiga o sumă imensă de bani la loterie, cumva veţi moşteni bani. În orice mod, veţi fi bogat. Şi ce este mai important, vă veţi simţi eliberaţi şi plini de energie pozitivă. Planeta Jupiter este deasemenea planeta dumneavoastră a carierei şi asta înseamnă că vă veţi găsi o poziţie mai bine plătită.Şi nu va trebui să faceţi nimic pentru asta. Această oportunitate va veni singură.Va depinde numai de dumneavoastră în ce mod o veţi lua. La sfârşitul anului 2013,veţi fi mai bogaţi şi veţi putea să vă bucuraţi pentru anul 2014”, mai noteaza specialistii. Mai mult, capitolul Dragoste se arata si el fantastic. Astfel, cei care sunt intr-o relatie dificila vor depasi problemele si vor ramane impreuna, iar cei care sunt singuri isi vor gasi jumatatea!

Printre vedetele care vor beneficia de toate aceste previziuni se numarar Andreea Raicu, primarul Constantei, Radu Mazare, Andreea Balan, Angela Similea sau Claudiu Niculescu.

Ioana Zafira
 

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
sbg

A aparut un nou "tip de sex". Ce inseamna Klittra si de ce vor toate doamnele si domnisoarele sa-l incerce

Recent, s-a adoptat termenul Klittra pentru a descrie un tip de activitate sexuala practicata de doa
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
iuliana (1.7.2013, 14:54:36)
eu sunt rac si am sa castig eu cred in horoscop la mn va fii gastigul de 5ooo de euro in spania
adrian (17.6.2013, 14:43:18)
daca sunteti an zodia rac de ce nu consultati horoscopul . ori nu credeti . ori vorbiti fara sa stiti. ;?
adrian (10.6.2013, 14:30:36)
trebuie si sa mai crezi an dumnezeu si an tine
adrian (10.6.2013, 14:21:58)
eu sunt rac .si am si castigat la bingo .daca nu credeti ,intrati pe saitul celor de la bingo .adrian .zv.60000 .asta este castigul
asu (4.6.2013, 01:59:32)
Buna seara.... prima este ca se contrazice ea insasi in ceea ce scrie aici ...nu stiu de unde le-a copiat????RUSINE ... ceva, ceva a citit si domnia ei pe undeva ... ca anul acesta in 2013 se unesc trei semne ...a priceput ca sunt cele de apa si armonie ... bine aici....dar dupa ea sunt norocoase toate zodiile, in concluzie? .....plus ASCENDENTU ...hahahaha... ma scuzati, cred ca luna viitoare o fi leul in ascendent Nu? sau racul tot anul, sau toate zodiile? Si chiar nu ma interesau pozele ei in acest context ...
iuliana (1.6.2013, 21:24:45)
Si eu astept rezultatele
ela (21.3.2013, 16:19:55)
eu sun Rac .. haha astept rezultatele .... :)
Roxana (4.1.2013, 09:05:35)
Eu nu sunt Rac sunt Peste casatorita cu un Rac, dar ce-am citit despre Rac pare un basm de toata frumusetea (cu tot respectul si admiratia pt. Neti Sandu). Cum vine asta \"nu va trebui sa faceti nimic pt. asta\"????!!!!!!!!! Stai acasa si vin banii?????!!!!!!
dicu (3.1.2013, 06:35:44)
De cate ori vad horoscopul la pro tv ma intreb pentru ce primeste salariu femeia asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ady (2.1.2013, 20:58:09)
Am ascultat de sute de ori horoscopul facut de ametita asta si nu s-a potrivit nici macat o data. Consider ca PRO TV-ul o plateste de pomana de 16 ani de zile, pe bune, mai bine ar da miile alea de euro la niste copilasi amarati decat excroacei asteia. Acum ce sa intelegem??? Toti racii, dar absolut toti vor da pe dinafara in 2013??? Sa fim seriosi, trebuie facut ceva cu excroaca asta!!!!