INCREDIBIL DE VIOLENT! Minora data cu capul de pereti si umilita in ultimul hal!

m.cancan.ro
Bataie copii

Cazurile de violenta intre minori sunt din ce in ce mai numeroase si multe dintre acestea ajung sa fie investigate de autoritati la destul de multa vreme dupa ce au loc.

Mai tragic este faptul ca ca aceste episoade sunt filmate spre amuzamentul agresorilor si apoi clipurile sunt publicate pe internet.

De data aceasta este vorba despre o intamplare care a avut loc in Rusia unde o fata a fost data cu capul de pereti si batuta de o alta minora iar intregul episod a fost filmat.

Fata agresata nu a putut riposta si a primit lovituri puternice cu pumnii in fata pana cand a izbucnit in lacrimi.

 

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
dan (22.11.2012, 20:54:54)
4 pe una ce tari sunt vai de .... lor de distruse. Le-as bate pe astea 3 desi sunt fete de s-ar cc pe ele m-as mai uita la filmul asta un pic ca sa imi fac pofta sa le dau bucati sa le satur de bataie .
Dezvaluitorul (22.11.2012, 20:35:38)
Iar ati aparut ,,ca o boare\\\'\\\' ... cu \\\'\\\'mot\\\'\\\' pe caldaram ...in prime time?: EXCLUSIV! Faţa ASCUNSĂ a lui Petru Mircea: „Ne făcea cadouri, ne aducea mâncare, dulciuri şi cafea la termos” 16-11-2012 de Ionela Vonu ... /\\\\ ... Bag seama ca si pe voi ...\\\'\\\'trebuie ca va coafeaza\\\'\\\' bancul ce l-am postat la \\\'\\\'nenea\\\'\\\' Alin zis si ...talisman, ce-i drept, schimband doar titulatura band-ului ...sub \\\'acoperire\\\', ca de, la ce ai facut tu, \\\'\\\'petrule\\\'\\\', trebuie \\\'acoperire ...la greu\\\' mai \\\'tata-ADN. Deci, copy paste ...cu minciunele, marca Pinochio cu nasu\\\' MIC-PITIC la infinit: ,,Un clubber ajunge dimineata acasa beat manga, si da peste mama sa in bucatarie. - Mamaaaaaaaaa! Mi-e raaaaaauuuuu…. - Ce sa-ti dau dragul mamii ca sa-ti treaca? - Pune-mi asa zisa trupa recover - 16 lalaieli ...sa vomit !!!
bushu (22.11.2012, 20:32:54)
le NENOROCEAM in bataie .......
Dezvaluitorul (22.11.2012, 19:47:21)
Iar ati aparut ,,ca o boare\'\' ... cu \'\'mot\'\' pe caldaram ...in prime time?: EXCLUSIV! Faţa ASCUNSĂ a lui Petru Mircea: „Ne făcea cadouri, ne aducea mâncare, dulciuri şi cafea la termos” 16-11-2012 de Ionela Vonu ... /\\ ... Bag seama ca si pe voi ...\'\'trebuie ca va coafeaza\'\' bancul ce l-am postat la \'\'nenea\'\' Alin zis si ...talisman, ce-i drept, schimband doar titulatura band-ului ...sub \'acoperire\', ca de, la ce ai facut tu, \'\'petrule\'\', trebuie \'acoperire ...la greu\' mai \'tata-ADN. Deci, copy paste ...cu minciunele, marca Pinochio cu nasu\' MIC-PITIC la infinit: ,,Un clubber ajunge dimineata acasa beat manga, si da peste mama sa in bucatarie. - Mamaaaaaaaaa! Mi-e raaaaaauuuuu…. - Ce sa-ti dau dragul mamii ca sa-ti treaca? - Pune-mi asa zisa trupa recover, ...sa vomit !!!
Dada (22.11.2012, 19:21:01)
In primul rand idioatele alea nici nu stiu sa se bata...parca ar fi niste mate in calduri. Probabil fata, pt ca pare genul cuminte si la locul ei, a avut ghinionul sa placa vreunui baiat pe care retardatele alea au pus oki. Daca oricare din alea 4 smekere s-ar fi batut cu cineva cu tupeu sa riposteze, erau pe jos pline de sange, tavalindu-se si strigand dupa mila...din punctul meu de vedere, le-as pune sa lucreze in folosul comunitatii la o inkisoare de femei, sa vada ce inseamna umilinta cand le vor lua puscariasele si le vor viola in fund cu linguri ciobite si le vor da cu capul de pereti. Imi pare rau ca scriu cuvinte atat de pline de rautate, dar ma revolta cazurile acestea care din pacate se indesesc pt caparintii lor sunt ocupati probabil cu munk pt a le asigura un trai decent si ele fac pe smekerele cu fete care nu stiu ce inseamna strada. nu ma dat mare batausa dar mi-ar fi placut sa vina alea 4 la mine, sa vada ce inseamna circ. O sa aiba Dumnezeu grija de ele.
ANONIM (22.11.2012, 19:13:49)
NISTE CRETINE FARA UMPIC DE MINTE , RETARDATE SI GOLANE DE STRADA , SA LE FIE RUSINE , PROBABIL CA DACA ERAM ACOLO ERA VAI DE FUNDUL GOLANELOR .
dashu (22.11.2012, 17:58:15)
le spargeam moaca daca eram acolo, neonorocitele.
Flavius (22.11.2012, 17:16:30)
sa le fie rusine daca as fi fost acolo leas baga in spital zdrentele e urat din partea lor de gunoaie sper sa fie prinse si sa le inchida
alex (22.11.2012, 17:11:19)
Doamne ce panarame,sa ziceam k treceam unu din noi (astia care au comentat) cred k dadeam de rupeam chit k sunt fete si le puneam pe alea s.o linga in c** pe aia, ma jur
ion (22.11.2012, 17:04:53)
vad ca toata pwlimea isi da cu parerea ca le-ar omrori in bataie pe rusnacele alea mwie jevrelor si scursurilor stati in fata computerului si sugeti pwla va bat alea de va rup pwlele alea mici strambe bagamia-si pwla in mamele voastre de nespalati si imputiti cu ele cu tot futuva-n gura infecti si coclicti ordinari ce sinteti niste tigani si tarani cocliti huuuuuuuuuuuuuuuuuuooooooooooooooooo