INCREDIBIL unde s-a ajuns! Comerciantii din Botosani vindeau apa de gura cu aroma de prune pe post de tuica!

m.cancan.ro
Romanii sunt mari consumatori de bauturi alcoolice, iar unii dintre ei ar bea orice se poate spune ca are grade.

Asa se face ca inspectorii OPC din Botosani au descoperit ca intr-un birt din localitate se vindea apa de gura cu gust de prune in loc de tuica. "Eu n-am vazut asa ceva. Nu miroase a apa de gura, ci a bautura. Miroase a votca", a declarat mirat Alexandru Zarug, directorul OPC Botosani.

Inspectorii OPC au decis confiscarea marfii si amendarea drastica a patronului care detinea localul.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Cristi din Banat
Gabriela Cristea Fiica lui este o faimoasa prezentatoare TV, insa de Craciun a mancat din mila unor straini! “M-am resemnat cu gandul ca…”
Denisa Bambi Denisa de la Bambi, buhaita ca dupa o noapte de alcool! Nici macar straturile groase de fond de ten n-au acoperit dezastrul
Top articole
Citite
Comentate
thalia

Acuzata ca si-ar fi scos o coasta ca sa fie mai slaba, regina telenovelelor uimeste cu o declaratie soc despre viata sa intima

Thalia, regina muzicii latino, si-a uimit fanii cu cele mai recente dezvaluiri. Vedeta a uitat de di

Cadou URIAS pentru un star adorat de romani! A devenit tata in ziua de Craciun. FOTO

Junior Moraes traieste clipe extrem de fericite anul acesta de Craciun.
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj