Magnatul sibian ar avea o relatie cu directoarea Atlassib Italia. Soferii lui Carabulea, sclavi pe plantatia amantei

m.cancan.ro
Condamnarea milionarului sibian Ilie Carabulea le-a dat apa la moara vechilor lui adversari, dar mai ales fostilor si chiar actualilor angajati ai holdingului Atlassib. Majoritatea soferilor reclama pe internet abuzurile la care erau supusi de patronul lor inainte de a pleca in "vacanta" fortata de la Penitenciarul Aiud. Oamenii se plang ca erau pusi chiar sa curete curtea din Padova a directoarei Atlassib, Stefania Ilie, despre care se stie in Sibiu ca ar fi amanta lui Carabulea.

Unul dintre soferi, fost angajat al SC Atlassib SRL, se plange ca, in afara de condus, era obligat sa sorteze colete, sa faca curatenie in autocar si chiar munca de salahor in Padova, Italia, la vila in care locuieste Stefania Ilie, directoare la Atlassib Italia. Si alti soferi dezvaluie, in filmulete postate pe internet, activitatile pe care erau fortati sa le desfasoare in gradina sefei din Italia. Sa mature curtea, sa adune frunzele, sa tunda iarba, sa monteze plase deasupra ciresilor, impotriva pasarilor, sau sa paveze aleile. Cu alte cuvinte, soferii care au norocul sa prinda curse externe devin sclavi pe plantatia din Padova. Oamenii spun ca soferii care refuzau se alegeau cu sanctiuni dure, ce porneau de la diminuarea salariului timp de trei luni pana la desfacerea contractului de munca. Gura lumii spune ca Stefania Ilie are o relatie extrem de stransa cu Ilie Carabulea, caruia nu-i apara interesele doar din postura de director al Atlassib Italia. In cercurile foarte bine informate din Sibiu se vorbeste ca Stefania Ilie este amanta lui Carabulea si ca impreuna au doi copii. Se pare ca magnatul sibian, care are doi baieti cu sotia sa, i-ar fi recunoscut pe cei doi copii nascuti de Stefania Ilie. Condamnat pentru cumparare de influenta Magnatul sibian Ilie Carabulea a fost condamnat, la finalul lunii aprilie, la un an si sase luni de inchisoare cu executare pentru dare de mita si cumparare de influenta. Din cauza varstei, el va sta la inchisoare doar noua luni. In acelasi dosar a fost condamnat, la cinci ani de inchisoare, si fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, Florin Apostu, pentru mita, trafic de influenta, fals in inscrisuri oficiale, uz de fals si favorizarea infractorului. Pozitie. Stefania Ilie se da in balansoar cu copilul si ii supravegheaza pe soferi cand tund gazonul Anormal. Angajatii companiei se plang ca muncesc ca zilieri in curtea vilei din Padova a Stefaniei Ilie

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj