"Mama, am visat ca voi muri!"

m.cancan.ro

PREMONITIE. Cu o zi inainte de a muri, parintele si-a sunat mama pentru a-i povesti un vis prevestitor TRADITIE. Parintele Mihoc, alaturi de fratii si unchii sai, toti preoti DURERE. Aglaia Mihoc, mama preotului, nu va uita niciodata ultima convorbire telefonica avuta cu fiul ei Preotul roman Constantin Mihoc, cel care si-a pierdut viata dupa ce zidul bisericii pe care voia sa o construiasca in Berlin s-a prabusit peste el, a stiu ce urma sa i se intample. Claudiu Sandu Parintele Mihoc i-a povestit mamei sale ca, doar cu o noapte inainte de a muri, a visat ca s-a intalnit intr-o poiana cu IPS Serafim Joanta al Mitropoliei Ortodoxe Romane pentru Europa Centrala si de Est, care l-ar fi intrebat cand s-a nascut si i-a dat vesminte aurii. "Ia-le cu tine, ca au sa-ti trebuiasca acolo unde ai sa mergi", i-ar fi spus in vis mitropolitul. Constantin Mihoc provenea dintr-o familie de preoti. Toti cei sase baieti ai sotilor Nicolae si Aglaia Mihoc au ajuns slujitori ai Domnului, iar numarul celor care au ales calea preotiei a crescut exponential in timp. Asa se face ca acum sunt 30 de preoti in familie, iar alti zece se pregatesc sa finalizeze cursurile scolilor teologice. Si asta nu e tot: din 63 de nepoti si 56 de stranepoti o buna parte si-au exprimat intentia de a deveni fete bisericesti.

VIS. Constantin a murit incercand sa ridice aceasta biserica romaneasca in Berlin Nu a apucat sa serbeze nunta de argint

In momentul producerii tragediei Cristina Mihoc, de 45 de ani, sotia preotului, precum si cei trei copii ai sai, de 25, 19 si 10 ani, se aflau in vacanta in Grecia. Potrivit unui prieten de familie, sotii Mihoc ar fi trebuit sa-si serbeze impreuna nunta de argint in strainatate, dar el a fost nevoit sa ramana la Berlin pentru a lucra la noul lacas de cult. La aflarea vestii despre tragedie, Cristina si-a dus de urgenta copiii in Romania, apoi s-a indreptat in cel mai scurt timp spre Berlin, pentru a se ocupa de formalitatile de repatriere. (R.R.)
vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
diana zamfir
Adelina pestritu Cand s-au intors cu spatele, turistii au ramas blocati! Valentina Pelinel, Sylvia si Pestritu au incins spiritele pe litoral!
andreea balan “Zici ca porti 44 la picior”. Anca Turcasiu, desfiintata de stilist dupa ce a aparut asa pe strada!
Top articole
Citite
Comentate
jodie

"Ma culcam cu oricine, pentru ca ma simteam singura". Ce vedeta a facut aceasta dezvaluire socanta

Este una dintre cele mai mari vedete si nu se sfieste sa faca declaratii fara perdea in interviuri.
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj