Scoala de Televiziune Tudor Vornicu – S-a lansat Colegiul National de Televiziune si Radio si cursuri de specializare!

m.cancan.ro
Scoala de Televiziune Tudor Vornicu - acreditata de Ministerul Invatamintului - lanseaza, in luna octombrie, doua noi produse. Colegiul National de Televiziune si Radio care dureaza doi ani si Cursurile de Specializare cu durata de trei luni.

Extinderea ne-a fost ceruta de tinerii, cu sau fara diploma, care vor o alternativa practica, serioasa si credibila fata de facultatile particulare, cu costuri mici - colegiul costa doar 299 de lei pe luna .

Cursurile de specializare sunt foarte condensate si specifice ca informatie, ele se adreseaza celor ambitiosi, fara timp liber, care vor o schimbare rapida in cariera. Succesul este al oamenilor activi, care vor sa deprinda in trei luni, tainele unei meserii specifice din Televiziune. Oferim, la alegere , specializari ca: dictie, prezentare TV, reporter, productie, radio, sunet, lumini, asistent de imagine, PR si evenimente, marketing digital, strategie si planificare TV, radio, print, negocieri si vanzari.

Colegiul National de Televiziune si Radio "Tudor Vornicu" dureaza 2 ani si costa 299 RON/luna A taxa de inscriere. Cursurile sunt destinate celor care nu au intrat la facultate anul acesta, dar care vor sa invete serios si sa devina profesioniSti de televiziune.

Pentru a putea oferi aceeasi programa intr-un orar cat mai accesibil, in urma solicitarilor, oferim, in luna octombrie, 3 variante de formare disponibile pentru cei care se inscriu:

-cursurile de specializare, foarte specifice-cursurile intensive de 1 an, care cuprind programa completa de formare pe TV-colegiul cu durata de 2 ani, in care se integreaza programa de formare in TV si radioInscrierile se fac in luna octombrie. Detalii despre programa si sectii pe www.scoaladeteleviziune.ro

Scoala de Televiziune "Tudor Vornicu" Si-a propus sa stabileasca standardul in educaTia vocaTionala pentru media audiovizuala, pregatind - de la deschidere Si pana in prezent - peste 1300 de prezentatori TV, producatori, editori, reporteri, camaramani, editori video, regizor de montaj, specialiSti in marketing, media planneri Si artiSti de makeup. In peste patru ani de funcTionare, Scoala de Televiziune "Tudor Vornicu" a devenit principalul furnizor de personal pentru marile televiziuni din Romania. Peste 300 de absolventi ai cursurilor noastre s-au angajat in toate trusturile TV, in posturi TV locale, in zona radio, presa etc. dupa finalizarea studiilor, avand in prezent cariere in plin avant in domeniu.

Din punct de vedere al dotarilor materiale Si a spaTiilor de studiu Si de lucru, Scoala de Televiziune "TUDOR VORNICU" este unica in Romania Si, din cate Stim, Si in Europa Centrala Si de Est. Scoala de Televiziune "TUDOR VORNICU" pune la dispoziTia cursanTilor sai Sase sali de curs Si doua platouri de filmare echipate din punct de vedere tehnic la nivelul unei televiziuni medii de pe piata.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
CUB
laura grosu principal Umilinta pentru familia romancei asasinate in Spania! Autoritatile: "Abia avem bani pentru noi, dar pentru romanii vostri!
cub sport IMAGINI FABULOASE CU SIMONA HALEP! IN CE LUX A AJUNS SA TRAIASCA DUPA CE A CASTIGAT MILIOANE DE EURO DIN TENIS!
Top articole
Citite
Comentate
sbg

Vedeta care a indraznit sa apara ASA in public. Nu s-a jenat sa lase TOT la vedere. Cum arata rochia si din fata: FOTO NECENZURAT

Actrita acum in varsta de 37 de ani a avut un rol principal intr-un serial celebru difuzat si in Rom

BOMBA! Consuelo l-a uitat deja pe Mutu! RUPTURA TOTALA! Cu cine si-a refacut viata in Republica Dominicana!

Povestea dintre Mutu si Consuelo se transforma intr-o adevarata telenovela.
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj