pelinel

Vestea ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea a confirmat ceea ce vorbeau gurile rele, ca cei doi au o relatie. CANCAN.ro a aflat ca fostul presedinte de la Dinamo nu este singurul barbat insurat cu care blondina a avut o relatie.

In urma cu cateva saptamani, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata si a dat de inteles cat se poate de clar ca tatal copilului ei este Cristi Borcea.

Valentina radiaza de cand este insarcinata
Valentina radiaza de cand este insarcinata

Astfel, ea a confirmat ceea ce multi vorbeau pe la colturi: ca blondina este amanta omului de afaceri de ani buni si ca traiesc o poveste de dragoste atat de puternica, incat si-au dorit chiar sa devina parinti. Vestea a picat ca un trasnet peste sotia oficiala, Alina, care plange fara incetare si jura ca nu va divorta si nu va lasa pe nimeni sa ii sparga casa. De cealalta parte, Valentina Pelinel spune si ea ca bebelusul ei este unul dorit de ambele parti si ca ea si iubitul ei vor forma o familie. Surse apropiate acestora ne-au marturisit ca fostul fotomodel i-a dat un ultimatum lui Borcea, cerandu-i sa aleaga intre ea si sotie.

Borcea trebuie sa aleaga intre sotie si amanta
Borcea trebuie sa aleaga intre sotie si amanta

S-a iubit timp de aproape zece ani cu un arab!


Pana acum, despre Valentina Pelinel se stia ca a fost manechin de talie internatinala, ca a locuit ani buni la New York si ca a fost casatorita cu Cristian Boureanu, de care a divortat la inceputul lui 2014. CANCAN.ro, site-ul numarul 1 in Romania, a aflat detalii uluitoare despre blondina. Astfel, se pare ca Borcea nu este singurul barbat insurat cu care aceasta a avut o relatie:

Valentina s-a iubit cu un afacerist arab pe vremea cand era un manechin de succes
Valentina s-a iubit cu un afacerist arab pe vremea cand era un manechin de succes

”Dupa primii ani de modelling s-a cuplat cu un arab putred de bogat. Au fost multi ani impreuna, cred ca aproape zece. El era insurat in tara lui, avea copii, desi era tanar. De Valentina era hipnotizat, o iubea nebuneste. El este si cel care a ajutat-o sa isi ia apartamentul din New York. In anii in care au fost impreuna a coplesit-o cu cadouri scumpe, cu atentii. O iubea, dar nu ii putea oferi nimic altceva. Conform legilor lor, ar fi putut sa se converteasca la religia araba, insa tot ar fi fost complicat, prin prisma meseriei, a faptului ca defila imbracata sumar. Familia barbatului nu ar fi fost de acord niciodata. Valentina este cea care a pus punct relatiei, la putin timp dupa ce l-a cunoscut pe Cristian Boureanu”, a declarat o sursa din anturajului fostului manechin, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre: valentina pelinel insarcinata, valentina pelinel cristi borcea, valentina pelinel amanta


Share On Facebook