Bianca Dragusanu

Gripa porcina a panicat Romania, iar printre cei care se ingrijoreaza pentru sanatatea lor se numara si vedetelor noastre, care in ultima perioada au racit si se tem nepasatoarea viroza.

Bianca Dragusanu, Adelina Pestritu, Denisa Nechifor si Margherita din Clejani sunt pe pastile de zile intregi, iar raceala nu mai petrece. Dupa saptamani intregi in care s-au tratat cu antivirale, divele momentului au dat iama in cabinetul medicului de familie, caci s-au speriat dupa ce au vazut ca nu se fac bine sub nicio forma, iar boala nu le trece. Vedetele s-au speriat, mai ales ca in ultima perioada circula zvonul ca oricine poate sa se imbolnaveasca cu virusul gripei porcine.

"Raceala asta nu ma lasa nici din casa ca sa ies. Nu ma simt foarte bine, am fost si la medic, dar asa este iarna.", s-a destainuit Adelina unei prietene.

Adelina este considerata una dintre cele mai sexy prezentatoare TV
Adelina este considerata una dintre cele mai sexy prezentatoare TV

"Din cauza racelii mi-a plesnit si un vas de sange la ochi. Am luat zile intregi antibiotice, am venit de la New York racita, cu febra", spunea Bianca.

Bianca Dragusanu

Citeste si:

Arde, uite-o cum arde! Adelina Pestritu s-a dezbracat pe plaja din Bahamas, si-a pus un costum de baie minuscul si...

Adelina Pestritu a rupt TACEREA! Cand va reveni la TV! Iubita lui Speak a spus TOT!

"Niciun tratament nu si-a facut efectul. De o luna sunt racita, abia imi revin", spunea suparata Denisa Nechifor.

denisa nechifor

"Sanatatea este cea mai pretioasa!!!Atunci cand nu esti bine, nu te poti bucura de nimic!!!! Am auzit ca e cu gripa porcina, aveti grija", scria Margherita.

margherita de la clejani

Larisa Ciută

Citeste despre:bianca dragusanu, denisa nechifor, gripa porcina, adelina pestritu, margherita clejani


Share On Facebook