principala

Ultimele zile au fost cumplite pentru Elena Cârstea, după ce fiul său vitreg, de care a fost extrem de apropiată, a murit. Deşi s-a spus că tânărul a murit din cauza drogurilor, CANCAN.ro a aflat tot adevărul.

 

Plecată acum mulţi ani din ţară, în America, pentru a-l urma pe bărbatul de care se îndrăgostise, Elena Cârstea s-a ataşat enorm de cei doi copii ai acestuia din prima căsătorie, doi băieţi. Până în urmă cu câteva zile, cântăreaţa nu pierdea nici o ocazie să mărturisească faptul că are o familie mare şi fericită. Nici prin gând nu îi trecea că asupra ei se va abate o asemenea nenorocire.

Brett a murit în condiţii suspecte
Brett a murit în condiţii suspecte

La începutul săptămânii, Elena Cârstea a aflat că fiul său vitreg, Brett Thomas Muttart, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit fără suflare, iar motivele pentru care a murit nu s-au elucidat nici până acum. Prietenii tânărului au mărturisit, însă, că acesta avea probleme grave cu drogurile şi alcoolul. Mai mult, acesta ar fi fost şi la o clinică de dezintoxicare, motiv pentru care a fost uşor de înţeles că militarul a murit din cauza aceloraşi probleme.


Nu a murit din cauza unei supradoze!


Elena Cârstea nu a oferit prea multe amănunte pe seama acestui subiect, iar în aceste clipe veghează la căpătâiul celui pe care l-a considerat şi iubit ca pe propriul său copil.

Tânărul se pregătea de nuntă
Tânărul se pregătea de nuntă

Artista s-a limitat doar la a declara că este distrusă de durere şi că nu îşi poate reveni din şocul suferit. CANCAN.ro a reuşit să afle detalii noi despre moartea învăluită în mister a lui Brett:  "Nu a murit de supradoză. Se lăsase, după ce stătuse şase luni la dezintoxicare. Iubita lui îl făcuse să lase acea lume nenorocită în spate. El a început să se drogheze după toate ororile văzute şi trăite pe câmpul de război, pe vremea când era militar. Se aude că a facut infarct, dar nu se ştie exact cauza morţii. Era într-o perioadă foarte fericită a vieţii lui, visa la o familie. Nimeni nu se aştepta la o asemenea tragedie. Părinţii lui Brett sunt distruşi", a declarat un apropiat, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoiţă

Citeste despre:elena carstea, elena cartea fiu, elena carstea tragedie


Share On Facebook