adi sana

Adi Sina si Anca Serea sunt gata sa faca pasul cel mare. Cei doi, care si-au ales deja tinutele de nunta, se vor casatori curand.

Adi Sina si Anca Serea au împreună doi copii, însă abia acum au decis să-şi unească destinele. Nunta va avea loc anul viitor, iar mirii şi-au ales deja ţinutele. "Da, este adevărat! Mi-am ales rochia de mireasă. Mi-a plăcut din prima. Mi se potriveşte. E una simplă, clasică", a spus Anca Serea la Antena. "Nu putem dezvălui data, deocamdată. Eu am costumul, la mine e pregătit totul", a completat Adi Sînă.

adi sana

Zilele trecute, Adi Sina a reusit din nou sa-si surprinda partenera. Dupa luni ore de creatie, solistul a izbutit sa inregistreze o melodie pe care i-a oferit-o cadou Ancai Serea, drept declaratie de dragoste.

Citeste si

Exclusiv! S-a terminat! Adi Sana a castigat procesul intentat de fostii sai colegi din trupa Akcent! Vezi ce spun "rivalii" lui!

Cand nu e prins cu concertele, Adi Sina isi tine sotia in puf! L-am gasit la mall facand asta!

Surpriza de proportii

Desi isi complimenteaza zilnic partenera de viata, Adi Sina si-a dorit sa o sensibilizeze si mai mult. Cantaretul a compus o piesa special pentru Anca si i-a dat sa o asculte fara sa o anunte ca este dedicata ei. "Am terminat de inregistrat piesa si cand era si Anca de fata i-am dat play. Pe parcursul versurilor, Anca se intorcea catre mine si imi spunea daca este pentru ea. I-am zis ca este dedicata in exclusivitate ei. Am vazut ca am emotionat-o mult, desi ea nu o sa recunoasca. Cred ca au fost si cateva lacrimi", ne-a spus Adi Sina. In plus, barbatul este decis ca in videoclipul melodiei "Tu m-ai dat gata" sa o roage pe mama copiilor lui sa fie protagonista. "Da, ea o sa fie in videoclip. Nu i-am zis inca, dar cu siguranta nu va refuza", ne-a spus solistul.

L.L
 

Citeste despre: anca serea, anca serea si adi sina, anca serea si adi sina nunta


Share On Facebook