Adi Voica

Ultimul castigator de la MasterChef a reusit sa demontreze juratilor ca merita sa castige merele premiu. Prin urmare, acesta a intrat in posesia sumei de 50.000 de euro si al marelui trofeu.

Chiar daca a reusit sa demonstreze juratilor de la MasterChef ca este un bun bucatar, Adi Voica a jucat in tinere fotbal la scoala lui Gica Popescu. Insa, se pare ca acesta s-a lasat odata cu trecerea anilor si a preferat sa plece in Spania pentru a castiga un ban in plus si a se perfectiona in domeniul gastronomiei. Surse apropiate din anturajul acestuia au marturisit pentru CANCAN.RO, site-ul numarul 1 in Romania ca acesta alaturi de sotia lui si-au cumparat un apartament in Capitala: "Adi e familist convins. Nu e genul sa sparga banii aiurea. Si-a luat un apartament in Bucuresti de banii aia. Momentan, face naveta intre Madrid si Bucuresti, dar se gandeste serios sa se intoarca definitiv in tara. De asta si-a si luat apartamentul".

Adi Voica in timpul concursului
Adi Voica in timpul concursului

Noul Masterchef a declarat, recent, pentru CANCAN.RO, site-ul numarul 1 in Romania ca sta de noua ani in Spania si la inceput i-a fost foarte greu. Lui Adi Voica nu i-a fost rusine sa recunoasca ca a plecat la 23 de ani de acasa fara nimic, doar cu valiza cu haine si 200 de euro: "Am fost nevoit sa dorm prin parcuri pana mi-am facut un rost departe de casa."

Oana Pascaru
 

Citeste despre: castigator masterchef, apartament castigator masterchef, 500.000 euro apartament bucuresti


Share On Facebook