bote principal
Bote a refuzat-o pe Oana, cand i-a cerut ajutorul

Show-ul Victoria’s Secret reprezinta unul dintre cele mai asteptate momente din an, in lumea fashion-ului. Ei bine, anul acesta, Bote va prezenta o colectie exclusiva chiar la petrecerea de dupa celebrul eveniment, avand mari emotii.

Anul acesta, mult asteptatul show Victoria’s Secret va avea loc la Londra, pe data de 2 decembrie. Supermodelele Adriana Lima, Candice Swanepoel si Alessandra Ambrosio si-au anuntat deja prezenta in capitala Angliei, unde vor defila pentru celebrul brand de lenjerie care a reusit sa seduca intregul mapamond. Fashiontv Romania este co-producator al marii petreceri din seara show-ului, unde printre invitati se vor afla si celebri ingerasi de la Victoria’s Secret. 

Show-ul Victoria's Secret va avea loc peste mai putin de o luna
Show-ul Victoria's Secret va avea loc peste mai putin de o luna
  Una dintre surprizele care li se pregatesc invitatilor selecti de la Fashiontv Party-ul din Londra este o prezentare de moda semnata Catalin Botezatu, pentru care designerul pregateste o colectie exclusiva.


Romancele au sansa de a ajunge in marile capitale ale modei

 

Bote le va cunoaste personal pe celebrele modele
Bote le va cunoaste personal pe celebrele modele
Finalul lui 2014 se anunta extraordinar pentru Fashiontv Romania, care va produce evenimente de anvergura in Hong Kong, Dubai si Londra. Peste 60 de tinere romance superbe care se inscriu online pe Fashion Jobs/Fpeople.ro au sansa unica de a participa la super show de moda in cele trei magnifice destinatii.
Romancele au sansa de a ajunge in celebrele show-uri de moda din lume
Romancele au sansa de a ajunge in celebrele show-uri de moda din lume
Frumoasele modele vor avea prezentari de moda, filmari si oportunitatea de a cunoaste si lucra cu profesionistii lumii fashion, dar si de a cunoaste celebritatile momentului.

 

D.E.

Citeste despre: botezatu, fashion tv, victoria's secret


Share On Facebook