Adrian Cristea

Vestea ca Adrian Cristea iubeste din nou a surprins pe toata lumea. Acesta s-a afisat alaturi de o roscata focoasa, care se pare ca l-a cucerit definitiv. Carla, noua iubita a fotbalistului a dezvaluit cum a inceput totul.

Dupa nenumarate scandaluri amoroase, Adrian Cristea pare ca si-a gasit in sfarsit liniste si fericirea. Fotbalistul iubeste din nou, iar protagonista povestii de dragoste este o roscata frumoasa, care poate suci mintile oricarui barbat.

Invitata in platoul emisiunii nocturne de la Antena 1, Carla a surprins pe toata lumea cand a inceput sa povesteasca din “casa”. Relatia cu Cristea are deja o luna, iar lucrurile intre ei merg mai bine ca oricand. Tanara spera ca totul sa devina chiar si mai serios de atat.

Carla este noua iubita a lui Adrian Cristea
Carla este noua iubita a lui Adrian Cristea

CITESTE SI

BOMBA VERII in Liga 1! Adrian Cristea si-a gasit echipa! Cine este omul care l-a ajutat in cel mai greu moment din cariera sa

INCREDIBIL! Se impaca Bianca Dragusanu cu Adrian Cristea!? Ce plan ascuns avea roscata cand era cu Victor Slav

“Ne-am cunoscut intr-un loc public, unde sunt foarte multi domni si domnisoare. El a trimis pe cineva la mine. Importanta a fost chimia dintre noi. Mi-a cerut numarul de telefon. Adi nu este deloc cum pare in ziare. El vorbeste foarte frumos, e foarte sarmant. Eu zic ca e un inceput de poveste. Noi am iesit aproape o luna de zile, s-a intamplat sa se afle acum. Sper sa fie bine”, a spus aceasta.

Adrian Cristea si Carla au o relatie de mai bine de o luna
Adrian Cristea si Carla au o relatie de mai bine de o luna

Isi doreste un baiat

Carla a dezvaluit ca a discutat deja cu Adrian Cristea despre viitorul lor. Se pare ca fotbalistul i-a marturisit ca isi doreste inca un copil, peste vreo cinci- sase ani. Acesta vrea sa aiba si un baietel, fiind deja tatal unei fetite superbe, Rania.

A.D.
 

Citeste despre: adrian cristea, adrian cristea iubita roscata, adrian cristea iubita, adrian cristea carla, adrian cristea relatie


Share On Facebook