Cum sa aduci femeia taur in pat

Cand tocmai ai cunoscut o incantatoare femeie Taur si aceasta te invita la o cina romantica, poti miza pe faptul ca te doreste. Nu te lasa furat de aparente. Chiar daca este experta in arta conversatiei si poarta rochia si accesoriile potrivite, aceasta femeie renunta la orice maniere in pat.

Ce-si doreste in asternuturi Intrucat are o piele extrem de fina si catifelata, nativei din aceasta zodie ii place sa fie mangaiata. Adora preludiile prelungite si mangaierile pe sani.

O partida de sex cu femeia Taur trebuie intretinuta cu mult tact si cu o dozare foarte precisa a gesturilor erotice. Reprezentantele acestei zodii asteapta de la amantii lor tandrete, rabdare si mai ales o forma fizica de invidiat. Amorul cu o femeie taur poate comparat cu o corida.

Pofta vine... incercandDaca doresti sa experimentezi o tehnica sexuala noua cu amanta nascuta sub semnul lui Venus trebuie s-o faci cat mai delicat, asta pana ce ea incepe sa-i prinda gustul. Femeia Taur adora sa faca dragoste, insa se teme de schimbarile prea dese care i-ar putea tulbura ritualul erotic.

Cea mai tandra amantaFemeia Taur este o amanta extrem de exigenta. Daca ai ademenit-o in patul tau, trebuie sa si stii sa o satisfaci. Prin urmare, pregateste-te de o noapte lunga si nu uita sa condimentezi ritualul erotic si cu micile detalii ale dragostei, cum ar fi atingerile tandre, imbratisarile si saruturile pasionale. In pat, nativa Taur este o romantica fara pereche.

Dramatism si pasiune Asemenea zodiei pe care o reprezinta, femeia Taur adora efecte dramatice in pat. Ii place sa duca totul la extreme si, uneori, nu se da in laturi de la putina durere. Secretul consta in dozarea corecta a efectului. Chiar daca la inceput pare ca nu este prea impresionata de performantele tale, odata ce s-a incalzit se transforma intr-o adevarata vampa care-si devoreaza prada.

La ea, ritualul erotic trebuie sa fie extrem, patimas si fara limite. Motiv pentru care nativele acestei zodiei sunt renumite pentru crizele lor de gelozie. Daca le refuzi in asaltul lor erotic, cu timpul, iubitele Taur vor deveni delasatoare. Lenjeria seducatoare din matase pe care o purta candva va fi inlocuita de una ieftina de bumbac.Share On Facebook