Cum sa o aduci mai repede la orgasm

O viata sexuala implinita presupune atat partide de amor regulate, dar si de calitate, iar climaxul este un important punct de reper in acest sens. In lipsa atingerii momentului culminant de placere nu se poate spune ca ea are parte de o viata sexuala satisfacatoare. Prin urmare, e cazul sa te stradui ceva mai mult.

Iata ce trebuie sa faci pentru a-i oferi partenerei cateva clipe de neuitat.

Placerea incepe cu punctul G

Localizat in interiorul vaginului, in spatele osului pubian, acest mic tesut nervos de marimea unui bob de mazare este calea rapida spre placere. Majoritatea femeilor experimenteaza senzatii sexuale intense in momentul in care acest loc intim este stimulat. Din pacate, punctul G nu are un loc precis si trebuie cautat. Mult succes! Vorbeste cu ea!

Comunicarea este foarte importanta chiar si atunci cand vine vorba de viata intima. Ca sa-i faci pe plac trebuie sa afli ce-i place si ce-i displace. Daca iubita ta este mai timida din fire, o poti incuraja sa-si exprime dorintele si fanteziile sexuale aratandu-ti cum ii place sa fie atinsa.

Incearca pozitii noi

Se spune ca noutatea este cel mai puternic afrodiziac in dormitor. Chiar daca sunteti de ceva timp impreuna si ati gasit deja pozitiile care va aduc cea mai multa placere, niciodata nu trebuie subestimata puterea jocurilor sexuale inca neincercate. Nu stii daca nu incerci!

SMS-uri "fierbinti"

Un lucru de care trebuie sa fii constient este faptul ca organul sexual cel mai important este creierul. Prin urmare, este foarte important sa-i starnesti mai intai fantezia si sa o faci sa anticipeze actul sexual. Sa pregatesti terenul cu cateva SMS-uri incitante este un truc simplu, dar de efect.

Relaxeaza-te!

Chiar daca sa o aduci la orgasm este important, nu trebuie sa faci din asta un capat de tara. Stresul nu te ajuta sa o faci mai fericita in pat, dimpotriva. Daca lucrurile nu merg intr-o seara, va puteti relaxa vorbind sau urmarind un film. Relaxarea este esentiala pentru imbunatatirea performantelor sexuale.

Atmosfera face diferenta

Sexul implica si alte simturi: vazul, auzul, gustul, mirosul si atingerea. Trebuie sa ai in minte si aceste lucruri atunci cand iti doresti o partida de amor. O poti astepta in dormitor cu muzica in surdina, lumanarele parfumate si petale de trandafir presarate in asternuturi. O atmosfera imbietoare pentru sex este primul pas spre obtinerea placerii supreme.Share On Facebook