previziuni

2016 va fi un an al marilor schimbari, spune Horoscopul chinezesc, iar specialistul Feng-Shui Gena Rusu a facut predictiile special pentru cititorii CANCAN.ro.

Se pare ca vom avea un an bun, ce va deveni chiar nobil pentru o parte dintre nativi, insa nu vor lipsi nici elementele negative si nici chiar tragediile la nivel mondial.

2016 este an guvernat de Foc Yang si de Maimuta, astfel ca in prima parte a anului starea de spirit poate fi mai buna decat in anul care se încheie pe 3 februarie 2016, deoarece sentimentul care este caracteristic elementului foc este optimismul.

previziuni

In 2015 a fost Lemn Yin si Capra, animal care corespunde elementului Pamant, iar sentimentele dominante la nivel general sunt de furie si de meditatie, analiza, introspectie.

Spre deosebire de Capra, Maimuta este mult mai flexibila, jucausa, cu initiativa, astfel ca oamenii vor fi mai veseli si mai creativi.

Tot un plus va fi ca vom scapa de perioadele de tripla penalizare care s-au format in iulie si octombrie 2015 si cu care ne vom mai întâlni în ianuarie 2016. Tripla penalizare din ianuarie aduce pericole legate de elementul Pamant, care guverneaza drumurile, imobiliarele, restaurantele si din cauza caruia ar putea exista mai multe probleme in aceste sectoare, cum ar fi accidente, dar si cutremure.

Cine este nascut in zi sau in an de Capra si in zi sau in an de Caine, ar trebui sa poarte un talisman cu zodia Sobolan pentru a beneficia de energia pozitiva a acestuia.

previziuni

Focul Yang din 2016 are ca reprezentare grafica Soarele, de aceea sentimentul care ii corespunde este optimismul. Acest sentiment ne va face sa fim mai deschisi la ideea de a investi, de a incepe proiecte noi, de a o lua de la capat. De asemenea, pretul caselor ar putea creste.

Animalul din zodiacul chinezesc care guverneaza anul 2016 este Maimuta, asa cum am precizat deja. Acestui animal ii corespunde elementul Metal, care are ca sentiment dominant durerea. Din acest motiv este foarte posibil sa avem parte de accidente si situatii care produc durere fizica sau sufleteasca.

In ceea ce priveste Romania, tara noastra va avea an de penalizare, ceea ce inseamna ca vor fi multe tensiuni si posibil schimbari la nivel politic, social, economic.

In 2015, luna octombrie a fost luna de tripla penalizare pentru Romania, iar tara noastra a fost in doliu din cauza dramei de la Colectiv. In 2016, Romania va fi penalizata de Focul Yang care va aduce schimbarile despre care am mentionat mai sus.

Este foarte important sa se produca schimbari spre binele tarii noastre. Sa fim patrioti si uniti, sa punem interesele nationale deasupra celor personale, pentru ca altfel vom fi obligati de destin, de astre sa facem acest lucru.

Penalizarea va fi in legatura cu tot ceea ce inseamna Putere pentru noi: barbati de stat, autoritate, autoritati, institutii ale statului nostru sau ale celor care ne sunt superioare, asa ca trebuie sa fim foarte atenti la deciziile pe care le luam, noi ca stat.

previziuni

In ceea ce priveste relatia care se stabileste intre Focul Yang si Metalul corespondent Maimutei, aceasta este una conflictuala, motiv pentru care va exista mai multa tensiune. Este posibil sa fie din nou explozii, incendii, atacuri teroriste, atacuri armate, oamenii vor fi mai predispusi la conflicte, certuri, neintelegeri.

In ceea ce priveste cea mai negativa energie, pana pe 3 februarie 2016, va ramane in partea de Vest a casei, a orasului, a tarii, a continentului, a lumii.

Daca in casa putem pune in zona care corespunde vestului un recipient cu apa in care adăugăm sare si pe care il asezam pe o tava din inox, pe care mai punem sase monede chinezesti pentru a incetini influenta energiei negative in plan personal, individual, in oras, in tara, pe continent sau in partea de Vest a lumii ne mai putem astepta la probleme pana in februarie.

Incepand cu 4 februarie 2016, aceasta energie negativa merge in Nord Est-ul casei, orasului, tarii, continentului, lumii, astfel ca din aceasta zona vor veni problemele sau acolo se vor crea.

Daca ne gandim la România si la faptul ca în 2016 pot aparea probleme in partea de Nord Est a tarii, ar trebui sa fim foarte atenti cum gestionam relatia cu Rusia.

previziuni

Domeniile de activitate vizate de Focul Yang si de Maimuta de anul viitor sunt: finantele, bancile, imobiliarele, antreprenoriatul, asigurările, aviatia, industria auto, medicina estetica, chirurgia, stomatologia, industria high tech, comertul.

Aceste domenii pot cunoaste salturi spectaculoase sau caderi, in functie de destinul celor care le patronează.

In ceea ce priveste talismanele recomandate pentru anul 2016, acestea trebuie sa aiba imaginea unui sarpe, dar pot fi purtate doar de persoanele nascute in zi sau in an de Tigru si in zi sau in an de Maimuta.

Atentie la sanatate, daca aveti probleme cu inima, cu circulatia sangvina,cu pielea, cu plamanii, cu aparatul respirator. Alegeri un stil de viata sanatos si echilibrat.

Pentru consultanta feng shui si astrologie chineză traditionala, scrieti pe adresa urmăririi@gmail.com

Livia Lixandru

Citeste despre:previziuni, previziuni 2016 gena rusu


Share On Facebook