amanta guta

Sunt impreuna de o luna de zile, dar se cunosc de aproape un an. Cum a inceput insa povestea de dragoste dintre Nicolae Guta si amanta lui, Madalina Dumitriu?!
 

Poreclita "Beyonce de Romania", amanta faimosului interpret de muzica lautareasca, marturiseste ca il cunoaste pe Nicolae Guta de noua luni.

Atunci, cei doi s-au intalnit intr-un restaurant, iar manelistul a facut primul pas. Nu a fost de ajuns, Guta continuand "asaltul" pe o Facebook. Si, dupa alte opt luni de tatonari, a reusit in sfarsit sa o cucereasca pe "Beyonce".

Nicolae Guta s-a tinut de mana in public cu Madalina
Nicolae Guta s-a tinut de mana in public cu Madalina

"Suntem impreuna de o luna. Prima oara ne-am vazut acum noua luni, intr-un restaurant din Bucuresti. Mi-a dat cerere de prietenie pe Facebook, am devenit prieteni si, usor-usor, am dat-o in dragoste. Parca ne cunoastem de-o viata", a spus Madalina Dumitriu la Antena 1.

amanta guta

Desi recunoaste ca il iubeste pe manelist, "Beyonce" nu se gandeste inca la casatorie sau la copii, dorindu-si, pentru viitorul apropiat, un singur lucru. "Imi doresc liniste in primul rand. M-am saturat de scandaluri", a mai tinut sa precizeze tanara.

J.D
 

Citeste despre: beyonce, de, romania, nicolae, guta, amanta, madalina, dumitriu


Share On Facebook