alex velea

Alex Velea si Antonia au pasit impreuna la gala Romanian Music Awards ce a avut  loc pe 12 septembrie,  la Brasov. Cei doi par mai indragostiti ca niciodata.

Printre primii invitati care si-au facut aparitia la gala de premiere Romanian Music Awards, au fost Alex Velea si Antonia, care au sosit la eveniment, in urma cu doar cateva minute de incepere. Interpretul nu si-a putut lua privirea de la iubita lui si a tinut-o de mana toata seara.

RMA

 

Velea

Zambitori si foarte fericiti, Alex si Antonia au stat de vorba cu presa si s-au simtit bine in compania prietenilor si ei prezenti la eveniment. Foarte fericita, Antonia arata perfect gravida, iar Velea a fost surprins in timp ce ii tinea acesteia mana pe burtica, semn ca asteapta cu nerabdare marele moment cand va deveni tata.

Citeste si

 Antonia plange de fiecare data cand intra in camera fetitei sale. Uite ce lucruri ii trezesc cele mai frumoase amintiri!

Antonia si-a dezamagit fanii! S-a pozat aproape goala, in pat: "Pozele iti arata caracterul"

Artisti de renume pe covorul rosu

Artiştii MediaPro Music, Loredana, Andra, Holograf, Ştefan Bănică, Vunk, Ami şi Matteo sunt nominalizaţi la cea de-a 12-a ediţie a Romanian Music Awards. Gala anuală de premiere va avea loc pe 12 septembrie în Piaţa Sfatului din Brasov.

L.L

Citeste despre: alex velea, alex velea si antonia la rma


Share On Facebook