Alexandra stan

In urma cu putin timp procurorii au decis neinceperea urmaririi penale fata de Marcel Prodan, cel care a batut-o in ultimul hal, pe Alexandra Stan. De cand a aflat vestea, interpreta este in stare de soc.

Marcel Prodan a fost găsit nevinovat pentru acuzaţiile de vătămare corporală. Mai mult, Alexandra Stan va trebui să scoată bani din buzunar pentru cheltuielile judiciare.

Alexandra stan

Marcel Prodan susţine că Alexandra Stan e cea care a început bătaia dintre ei şi că motivul adevărat nu avea nici pe departe legătură cu banii pentru concerte, cum spunea ea. "Urmare a unor certuri care n-au avut nicio legătură cu banii, ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam, şi mi-a tras de volan, spunându-mi că «mai bine ne sinucidem». Era aproape să ne omoare pe amândoi provocând un accident!", a declarat Marcel Prodan, citat de ziarulring.ro.

Citeste si

Batuta de fostul impresar, Alexandra Stan s-a vandut ieftin. Marcel Prodan i-a dat 20.000 de euro ca sa-si retraga plangerea

Cosmarul nu s-a incheiat! Batuta de impresar, Alexandra Stan ar putea ajunge si datoare vanduta. E SCANDAL la tribunal!

A initiat o campanie anti-violenta

In luna iunie a anului trecut, Alexandra Stan aparea la televizor invinetita din cap pana in picioare, plangand cu lacrimi de crocodil.Marturisea atunci ca a fost batuta mar de iubitul si impresarul ei, Marcel Prodan, si ca nu va avea liniste pana cand acesta nu va plati in fata legii pentru ceea ce a facut. Dupa o lunga perioada in care s-a victimizat, Alexandra a initiat fel de fel de campanii anti-violenta, in care a implicat inclusiv Politia Capitalei.

L.L
 

Citeste despre: alexandra stan, alexandra stan marcel prodan, alexandra stan, batuta


Share On Facebook