alexandra stan

Alexandra Stan (26 de ani) nu s-a mai afişat de ceva vreme cu un bărbat. De şi a fost surprinsă alături de câţiva tineri de când s-a despărţit de Marcel Prodan, artista nu a recunoscut nimic. Mai nou, vedeta, ar fi în tatonări chiar cu cineva din staff.

Artista este foarte secretoasă când vine vorba de viaţa personală. Prima relaţie pe care a recunoscut-o a fost cea cu Marcel Prodan, fostul manager, care a şi bătut-o crunt. De atunci, Alexandra nu a mai dorit să se afişeze cu nimeni la braţ. Surse din anturajul vedete TV susţin că blonda iubeşte din nou, iar cel cu care ar avea o relaţie este un bărbat din staff-ul ei personal. " Alexandra este în strânsă elgătură cu un tânăr. Încă nu sunt într-o relaţie sută la sută, dar cert este că el este înnebunit după ea. O caută mereu, ies împreună. Este ceva între ei, dar nu se ştie dacă va continua sau se vor rezuma la statutul de prieteni", a menţionat o sursă din anturajul celor doi.

Viaţa Alexandrei Stan s-a schimbat de când s-a desparţit de Marcel Prodan
Viaţa Alexandrei Stan s-a schimbat de când s-a desparţit de Marcel Prodan

Citeşte şi:

EXCLUSIVITATE! Au lasat deoparte rivalitatea! Inna si Alexandra Stan au filmat un videoclip impreuna, iar noi avem primele imagini

Alexandra Stan, intr-o pozitie de infarct! Blonda s-a asezat pe spate, si-a desfacut picioarele si…

Cantareata Alexandra Stan a ajuns pe 13 iunie 2013 la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta cu vânătăi şi echimoze. Artista a fost gasită, in jurul orei 19.00, de un echipaj al Poliţiei Rutiere care patrula pe drumul national ce leaga Constanta de localitatea Valu lui Traian, echipaj care a observat pe marginea soselei, in dreptul iesirii de pe Autostrada Soarelui, un barbat si o femeie care se certau, in apropierea unui autoturism.

Eva Stan

Citeste despre: alexandra stan, alexandra stan iubit, alexandra stan dragoste, cancan


Share On Facebook