Valentina Pelinel

Dupa ce a aflat ca sotul sau, Cristi Borcea o sa aiba un copil cu Valentina Pelinel, Alina a preferat sa plece pentru cateva zile la munte, alaturi de copii.
 

Sotia lui Cristi Borcea trece printr-o perioada grea pentru ca barbatul cu care credea ca o sa traiasca toata viata o sa aiba un copil cu o alta femeie. Pentru a se deconecta de problemele care au aparut in ultima perioada, Alina si-a luat cei doi copii si a plecat sa se relaxeze.

Valentina Pelinel

Din fotografiile postate de Alina pe contul sau de socializare se vede ca tanara este distrusa sufleteste pentru ca fata ei este trista. Se pare ca blonda a renuntat si la farduri, nu mai este atat de atenta la cum arata.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel

 


Cristi Borcea o sa devina pentru a saptea oara tatic. Alina Vidican are impreuna cu fostul actionar al echipei Dinamo doi copii. Dupa ce s-a aflat ca Valentina Pelinel ar astepta un baietel cu Cristi Borcea s-a aflat ca acesta ar dori sa divorteze ca Alina pentru a fi cu Valentina Pelinel.


Oana Pascaru
 

Citeste despre: cristi borcea si alina vidican, alina vidican distrusa de durere, valentina pelinel si cristi borcea, valentina pelinel insarcinata


Share On Facebook