Dorian Popa

Sunt tineri, plini de viata si au deja o cariera de invidiat. Cei doi artisti au reusit sa atraga atentia celor din jur datorita pieselor lansate, dar si a speculatiilor aparute cu privire la relatia amoroasa dintre ei.

Dorian Popa si-a publicat o imagine pe contul sau de socializare alaturi de Alina Eremia, in timp ce erau in pauza unei filmari. Un lucru care le-a atras atentia prietenilor virtuali a fost faptul ca interpretul avea urme de ruj pe gulerul de la camasa. Acest lucru vine dupa ce gurile rele au spus ca intre cei doi ar fi fost mai mult decat o relatie de colegialitate...

Dorian si Alina sunt doi tineri foarte ambitiosi
Dorian si Alina sunt doi tineri foarte ambitiosi

Pentru a lamuri acest aspect, tanara a declarat intr-un interviu acordat unui post de televiziune ca nu este nimic adevarat din ce s-a spus: "De cinci ani se spune ca sunt cu Dorian, dar nu este adevarat. Apoi am dat-o in gluma ca suntem, dar nu am fost niciodata impreuna. Dorian e un barbat care arata foarte bine, dar am ramas numai prieteni. Noi nu am rupt legatura. Nu a fost o atractie pentru ca s-ar fi concretizat intr-o relatie. Daca era sa fie ceva, atunci se intampla." Prietenii virtuali au inrosit butonul de like si au comentat imediat postarea lui Dorian: "Sincer .. ati forma cel mai formidabil cuplu din Romania, parerea mea ! Va pup si va apreciez!", "Cei mai frumosi! Like pentru accesoriul de la gulerul camasii. Va puuup!"


Oana Pascaru

 

Citeste despre: dorian popa buze pe camasa, dorian popa si alina eremia, dorian popa si alina eremia relatie


Share On Facebook