Şi vedetele cască, nu-i aşa!? Imagini inedite cu celebrităţi de la noi

Şi vedetele cască, nu-i aşa!? Imagini inedite cu celebrităţi de la noi

Căscatul, cum deja se ştie, este un reflex involuntar. Gura se deschide larg, timpanele ni se întind, inhalăm o porţie zdravănă de aer, după care expirăm puternic. Căscatul, atunci când e unul normal, căci şi există şi căscat patologic, apare atunci când sistemul nostru nervos se simte puţin obosit sau când noi ne simţim plictisiţi.

Bat clopote de nuntă?! ”Blonda de la Drept” a pus mâna cu dibăcie pe Liviu Teodorescu!

Bat clopote de nuntă?! ”Blonda de la Drept” a pus mâna cu dibăcie pe Liviu Teodorescu!

N-avem tocmai o veste bună pentru domnişoare: frumuşelul Liviu Teodorescu e îndrăgostit lulea şi pare decis să renunţe la burlăcie! CANCAN.RO , site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe cântăreţ în timp ce şi-a scos iubita în oraş, la film. Până acolo însă, cei doi au dat o raită prin magazine şi s-au comportat ca un cuplu căsătorit deja, cântăreţul consultându-se cu partenera lui ce haine i s-ar potrivi. O vreme au fost despărţiţi, dar e clar că norii negri aflaţi deasupra relaţiei lor s-au risipit şi că n-ar fi exclus să asistăm la.... o nuntă!

Avem cele mai romantice imagini ale începutului de an. Alina Eremia,  „preludiu“ în restaurant cu luptătorul K1!

Avem cele mai romantice imagini ale începutului de an. Alina Eremia, „preludiu“ în restaurant cu luptătorul K1!

Alinei Eremia i-au trebuit câţiva ani până să se întoarcă în lumina reflectoarelor în postura de femeie îndrăgostită. Pentru că nu mai fusese observată în compania niciunui bărbat, o lungă perioadă s-a zvonit că ar avea o relaţie secretă cu Dorian Popa, nimeni altul decât colegul său de emisiune. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)