Alina Plugaru

Alina Plugaru si-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a facut publica o imagine in care apare la plaja, in costum de baie. In ultima perioada, blonda a ajuns piele si os.

Dupa ce a iesit de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici", Alina Plugaru a disparut pentru o perioada din viata publica. Si asta in primul rand pentru ca are o agenda foarte incarcata, ocupandu-se cu afacerea ei: o firma de ogranizare de evenimente, cu sediul in Voluntari.Ultima imagine facuta publica pe Facebook i-a cam speriat pe admiratorii fostei starlete.

Alina Plugaru

Alina,in varsta de 28 de ani, s-a uscat pe picioare şi pare mai slabă ca niciodată. Daca inainte avea forme si era extrem de apetisanta, in prezent vedeta a ajuns piele si os. Fanii au reactionat imediat: "Trebuie sa mergi la sala", "Esti prea slaba, te-ai uscat", "Erai o fata buna, dar ti-ai stricat viata", au fost cateva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Citeste si

Alina Plugaru se iubeşte in secret cu un puscarias! Asta nu e tot: “Vieri” are o stransa legatura cu Steaua!

Alina Plugaru, asa cum nu ai vazut-o niciodata! “Ma pricep si eu?”

16 zile in jungla africana

Alina Plugaru a participat la "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Fosta starleta a rezistat timp de 16 zile in jungla africana si a marturisit ca desi a fost o experienta frumoasa, pe care ar trebui sa o traiasca oricine, nu crede ca ar mai accepta provocarea.

Livia Lixandru
 

Citeste despre: alina plugaru, alina plugaru slaba, alina plugaru sexy, alina plugaru piele si os


Share On Facebook