stire

Invitata intr-o emisiune TV, Alina a vorbit despre ce simte ea in acest moment, dupa ce s-a aflat ca sotul ei asteapta un copil cu Valentina Pelinel.

Sotia lui Cristi Borcea trece printr-o perioada grea pentru ca barbatul pe care il iubeste cel mai mult asteapta un copil cu alta femeie: "Eu sunt alaturi de Cristi. Voi fi toata viata alaturi de sotul meu pentru ca il iubesc. O rog pe Valentina sa ne lase familia in pace. Valentina este o mincinoasa cand spune ca nu a fost cu noi in vacanta. Ii transmit sa imi lase sotul in pace.

Alina Vidican

Sotul meu este un barbat puternic, ravnit de multe femei, dar eu sunt sotia lui si voi lupta pentru casatoria noastra. Valentina a facut o obsesie pentru sotul meu. Eu si sotul meu ne iubim. Nu am vorbit acest subiect cu Mihaela (n.r - fosta sotie a lui Cristi Borcea). Nu vreau sa mai vorbesc despre Valentina, cred ca am vorbit foarte mult despre aceasta femeie. Barbatul meu nu este un barbat de lasat. Nu l-am luat pe Cristi Borcea de la biblioteca. Cristi este iubirea vietii mele iar acum avem doi copii. El mai vrea un copil, de ce nu? Mai facem un copil! Acum stau singura si nu este usor", a spus Alina Vidican la emisunea "La Maruta".

stire

Alina Vidican

Reactia lui Gigi Becali

De asemenea, latifundiarul din Pipera a declarat in cadrul emisiunii "La Maruta" ca Borcea nu o sa divorteze de Alina pentru Valentina Pelinel: "Am vorbit cu Alina ca o sa aiba probleme cu Borcea. Pe ea o doare foarte tare ca stie, ca o cunoaste pe femeia asta. O doare foarte tare ca face copil. Stiu cat a plans, in fiecare zi vorbesc cu ea. Asta o asigur eu ca Borcea nu o sa divorteze de ea. El mi-a spus ca 90% o iubeste pe Alina iar pe Pelinel 10%. El mi-a spus ca nu a iubit niciodata o femeie cum o iubeste pe fina mea. Sunt sigur ca finul meu Cristi este in fata televizorului si el rade cu gura pana la urechi."

Alina si Cristi Borcea
Alina si Cristi Borcea

Valentina Pelinel, Cristi Borcea si Gigi Becali
Valentina Pelinel, Cristi Borcea si Gigi Becali

CITESTE SI:

Valentina Pelinel a ramas insarcinata cu Cristi Borcea? Anuntul care zguduie din temelii showbiz-ul!

De ce a amanat Valentina Pelinel sa recunoasca ca e insarcinata si cine e tatal copilului. A promis ca se va afla...

Luni, Valentina a postat un mesaj pe pagina sa de socializare unde a anuntat ca este foarte fericita ca o sa devina mamica: "Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea. Va multumesc pentru urari si gandurile bune si va invit sa urmariti declaratia in exclusivitate pe care o voi acorda in aceasta seara la emisiunea lui Cristi Brancu, urmand ca la intoarcerea mea in tara sa povestesc mai multe despre acest eveniment minunat din viata mea."


Oana Pascaru

 

Citeste despre: alina vidican si borcea, valentina pelinel si cristi borcea


Share On Facebook