Cristi Borcea

Vestea ca Valentina Pelinel este insarcinata si tatal copilului ar fi Cristi Borcea a zguduit din temelii lumea mondena. Cea mai afectata persoana se pare ca a fost actuala sotie a fostului dinamovist.

 Dupa ce s-a aflat vestea, Alina Vidican a fost sa il viziteze pe sotul sau in arest. Intrebata de reporteri daca manechinul ar fi fost sa il viziteze si ea pe Borcea, in arest, Alina nu s-a mai putut controla si a spus tuturor, la un post de televiziune TV, ce gandeste despre Valentina Pelinel: "O zdreanta."

Alina Vidican
Alina Vidican

Totodata, Alina a sustinut ca familia ei este o familie model: "Noi suntem o familie solida, noi ne iubim. Aceasta femeie este o femeie de moravuri usoare, nu stiu ce urmareste!"

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel

Cat priveste sarcina Valentinei Pelinel, Alina nu s-a putut abtine sa nu o insulte pe blonda, cand a fost intrebata daca este adevarat ca e insarcinata: "Nu stiu, intrebati-o pe ea, eu stiam ca e o stearpa. Nu stiu, intrebati-o pe ea, eu stiam ca e o stearpa." Valentina Pelinel a anuntat pe pagina sa de Facebook ca o sa devina mamica.


Oana Pascaru

 

Citeste despre: valentina pelinel insarcinata, alina vidican si valentina pelinel, cristian borcea si valentina pelinel


Share On Facebook