Andreea Mantea

Andreea Mantea se poate considera o persoana norocoasa, iar asta pentru ca toate perioadele negre pe care le-a avut au fost acoperite cu bucurii: un copil, care este minunea ei, dar si contracte banoase. Ultimul i-a adus venituri fabuloase.

Madalin Ionescu si Andreea Mantea au prezentat initial emisiunea de noapte de la Kanal D
Madalin Ionescu si Andreea Mantea au prezentat initial emisiunea de noapte de la Kanal D
Andreea Mantea scoate bani si din piatra seaca! Orice ar face, vedeta TV reuseste sa castige mii de euro lunar, fie ca sta si acasa. Asadar, ea s-a reintors in sanul "familiei de la Kanal D", insa conditiile contractuale au fost extrem de stricte, iar Andreea nu a revenit alaturi de Madalin pe orice suma de bani. CANCAN.ro a aflat cat va castiga bruneta lunar, pentru emisiunea de seara.
mantea
Turcii au chemat-o la negocieri la sfarsitul de an 2015 si i-au propus sa vina in locul Adelinei, care inca de pe atunci planuia sa dispara de pe micul ecran.

"Ea este o prezentatoare buna, era de asteptat sa revina la Kanal D. Este mult mai buna ca Adelina si stie cum sa reactioneze si in momente de criza. Plus ca are si lipici la public. Cum a fost o situatie disperata, turcii nu s-au uitat la bani. I-au dat Andreei 8.000 de euro. Sunt mult bani, foarte multi.", a declarat o sursa de incredere, din Kanal D, pentru CANCAN.ro.

andreea mantea

A parasit emisiunea din 2013

Andreea Mantea a prezentat impreuna cu Madalin Ionescu emisiunea de noapte de la Kanal D, dar si "Nunta cu Surprize", iar in total avea 12.000 de euro, insa a plecat dupa ce nu s-a mai inteles la bani cu oficialii turci.

Dupa acest episod, Andreea a acceptat provocarea de a fi "Burlacita", de la Antena 1, pe "numai" 50.000 de euro pe sezon, o suma, de altfel, fabuloasa, iar apoi a prezentat emisiunea "Da o sansa dragostei", de la Euforia TV, pe 3.000 de euro. In acest timp, pe langa proiectele profesionale, Andreea Mantea a devenit si mama, lucru care nu credea vreodata ca se va intampla. Ea a ramas insarcinata cu luptatorul K1, fost castigator "Burlacita", impreuna cu care il are pe David, care a fost adus pe lume pe 27 mai.

Andreea Mantea

Larisa Ciuta

Citeste despre: andreea mantea, burlacita, nunta cu surprize, andreea mantea emisiune, andreea mantea contract, andreea mantea kanal d


Share On Facebook