Daniela

Daniela, în vârstă de 20 de ani, a declarat că a făcut sex cu Regele Manelelor în timp ce fratele acestuia încă nu fusese băgat în groapă.

Daniela, în vârstă de 20 de ani, a declarat că a făcut sex cu Regele Manelelor în timp ce fratele acestuia încă nu fusese băgat în groapă. Daniela l-a cunoscut pe Nicolae Guţă la Timişoara, unde s-au consumat şi nopţile de amor.

"De fiecare dată când venea la mine îmi cumpăram un costum. Cel mai mult i-a plăcut cel de poliţistă. Mi-a spus odată: "Să moară Nicoleta mea dacă mai fac sex cu cineva". Mi-a spus că mă iubeşte după două luni. Sărbătorile de iarnă ni le-am petrecut împreună. Am plecat cu un taxi de la Timişoara şi m-am cazat la un hotel din Petroşani. Pe 4 ianuarie, m-a chemat la Petroşani. Deşi fratele său era mort, iar noi ne iubeam în camera de hotel", a declarat Daniela, la Cancan TV.

Tânăra din Timişoara a povestit că îl iubeşte pe Guţă de la 10 ani.

 "M-am îndrăgostit de el. Nu aveam cum să nu mă îndrăgostesc când el când plângea lângă mine. Poţi să fii o femeie foarte puternică şi nu ai cum să nu te îndrăgosteşti. Am vrut să mă mut cu el la Bucureşti şi el a zis bine, că o să îl pună pe fiul lui să îmi caute un apartament. Nu am vrut să îl despart de Narcisa. I-am spus asta de la început. Dar voiam să fiu lângă el, sunt fana lui de 10 ani. Nu mai pot să îl iubesc fiindcă mă face să plâng", a spus ea.


"Mă suna noaptea şi plângea să nu-l părăsesc cum a făcut fosta lui", a spus Daniela.

Viorela Precupaş

Citeste despre: dana, nicolae guta


Share On Facebook