nicolae guta

Acum este iubita "Regelui Manelelor", insa in urma cu cativa ani, Madalina Dumitriu - sau "Beyonce de Romania", cum este ea cunoscuta in showbiz - a trait o poveste de dragost cu un... pitic!
 

Se spune ca dragostea nu are culoare sau varsta. Iata ca nu are nici inaltime, daca tinem cont de relatia dintre Edy Talent si actuala amanta a lui Nicolae Guta.

edy talent

Manelistul de doar un metru inaltime a trait o furtunoasa poveste de dragoste cu Madalina Dumitriu, dovada stand o serie de fotografii facute publice de tanarul interpret de muzica lautareasca. Asta nu e tot! Cei doi au coleborat si profesional pe vremea cand formau un cuplu, lansand mai multe melodii si videoclipuri muzicale.

edy talent

Acum insa, nu mai exista nicio cale de impacare. "E cam periculoasa in ultima vreme, dar stiti vorba aia, buturuga mica rastoarna carul mare. Mi-a trimis si un mesaj de amenintare, mi-a zis sa ma uit in dreapta si in stanga de acum inainte. A inceput sa ma injure, sa ma ameninte, ca ce caut eu aici, ca ma folosesc de imaginea ei", s-a plans Edy Talent la Antena 1.

J.D
 

Citeste despre: edy talent, nicolae guta, beyonce de romania, madalina dumitriu, amanta guta


Share On Facebook