Narcisa

In urma cu doua zile, Narcisa a intrat in casa peste Beyonce, a batut-o si a umilit-o in ultimul hal. Noi amanunte interesante ies la iveala in cazul scandalului dintre femeile lui Guta.

Casa in care Beyonce a fost batuta si talharita de Narcisa, miercuri seara, este pe numele lui Nicolae Guta, lucru care ar putea schimba putin situatia. Partenera de viata a manelistului poate folosi ca scuza in fata procurorilor ca nu a intrat in locuinta prin forta, ci cu acordul manelistului.

Narcisa

Se pare ca surse din anturajul Narcisei Guta spun ca Beyonce de Romania minte cu nerusinare si ca nu are niciun drept in fata Narcisei. mai mult, se pare ca Nicolae i-a luat apararea Narcisei si a dat declaratii in favoarea ei.

Citeste si

Cum arata Beyonce de Romania dupa ce a fost desfigurata de Narcisa lui Guta! Rupta cu bataia, a fugit cu sugarul in ambulanta!

REACTIA lui Nicolae Guta, dupa ce a vazut-o pe Narcisa cu catusele la maini! "Abia acum realizeaza ca..."

S-a ales cu vanatai si zgarieturi pe corp

In urma bataii incasate de la Narcisa, Beyonce de Romania s-a ales cu multe vanatai pe fata si pe corp, zgarieturi, urechile pline de sange, dar si cu un dinte si cu o masea sparta. A doua zi, Madalina amers de urgenta la un dentist, pentru a-si repara dantura si a aparut la emisiunea "La Maruta" bandajata la cap.

L.L

Citeste despre:narcisa guta, narcisa, nicolae, guta, narcisa, scandal beyonde de romania


Share On Facebook